• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Is mijn snelheid naar beneden geschroefd?

Status
Niet open voor verdere reacties.
F

FynSenth

Hallo allemaal,

Tijdens mijn vakantie heeft mijn oude Motorola modem het begeven. Keurig van Ziggo een nieuwe modem gekregen. Wat schetst echter mijn verbazing? Mijn snelheid is aangepast. Ik had, voor de fusie met UPC, 150/15mbit en nu "slechts" 120/12mbit. Ik heb die 150mbit toch niet gedroomd? Iemand die hier een licht op kan schijnen? Ik heb/had het middelste alles-in-1 pakket.

Gr. Vincent
 
Dat (dromen) moet eigenlijk wel. De Motorola's gingen nooit harder dan 30Mbps in de praktijk, technische limiet van die dingen was 55Mbps als je in je uppie in je segment aan het downloaden was.
 
En verder: het middelste abonnement is nooit 150/15 geweest, en pas recent verhoogd naar 120/12Mbit. Misschien kwam je met je motorola niet hoger dan 15 Mbit ?? Mensen met het laagste abonnement halen met een motorola ook geen 40Mbit op dit moment. 30Mbit is echt het maximum wat het profiel toestaat bij die modems.

O ja, op 1 januari 2012 scheef je:
Hoi,

Ik heb precies hetzelfde probleem sinds 23 november. Ik heb hier al een monteur gehad en die kon geen probleem vinden. Wel heeft ie geconstateerd dat het hoogstwaarschijnlijk een probleem in de infrastructuur van de verdeelpunten is. Iets wat ze niet op korte termijn konden oplossen. Maarja... ik betaal wel elke maand keurig m'n rekening, dus wil zolangzamerhand wel weer eens mijn beloofde 40mbit halen.

Toen had je dus ook geen 150Mbit en was je blij met 40Mbit wat je toen ook al niet haalde met je motorola modem.
 
Oh man wat dom,heb ik mij vergist. Ik had helemaal geen motorola. Dat was ruim daarvoor alweer. Heb hem er net even bij gepakt en de overleden modem is/was een cisco.
 
Oh man wat dom,heb ik mij vergist. Ik had helemaal geen motorola. Dat was ruim daarvoor alweer. Heb hem er net even bij gepakt en de overleden modem is/was een cisco.

De tijd vliegt :wink:

Als je wel alles-in-1 Plus hebt is je snelheid in februari 2015 verhoogd naar 120Mbit. Alleen Alles-in-1 Extra had ooit 150Mbit, maar dat is ondertussen ook 200Mbit geworden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan