• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Is een andere teller op onze website mogelijk?

Status
Niet open voor verdere reacties.
N

Niomio

Hoi allemaal!

We zijn de laatste tijd druk bezig met een eigen website. De teller hebben we erop staan (met: <img src=/bla bla bla/counter.xbm> en dat werkt prima. Het is alleen geen gezicht!

Nu willen we:

1. een mooie teller
2. kunnen zien WIE onze site bezocht heeft

Kunnen we een andere teller op de website zetten of zijn we afhankelijk van die ene teller van Chello? En als het mogelijk is een andere teller erop te zetten, welke teller is dan een aanrader?
Kunnen we dan ook zien WIE onze site bezocht heeft?

We hebben al gezocht in de vragen en antwoorden van deze site, maar konden op deze vraag geen passend antwoord vinden. Wie weet kan iemand ons helpen?

Groeten,

Niomio
 
Of deze teller, is het meest gebruikt
https://www.nedstatbasic.net/catalogue/
 
Ik heb nu die van checkstat erop gezet. Als het niet bevalt kan ik altijd nog naar nedstat gaan. Zit er eigenlijk veel verschil in?

Het staat meteen een stuk netter en ik weet nu al precies hoeveel mensen de site hebben bezocht. Leuk! Bedankt!
 
Je kunt in principe elke teller, die dmv <img src"..."... werkt gebruiken in de website die op je chello webruimte staat.

Die chello teller gaat via een zgn. cgi script. Deze teller is aanwezig omdat je zelf geen eigen cgi scripts kunt gebruiken op je website op je hostingruimte van chello.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan