IP Adress Is verandert...??? na een paar jaar

Status
Niet open voor verdere reacties.
N

niboR

hmm mijn ip adress is na 2 jaar opeens verandert ik zat eerst in een IP range van 62.163.. nu zit ik ineens in ip range 213.46.. ik heb meerdere mensen gehoord dat zij dat ook hadden zou het te maken kunnen hebben met snelheids verhoging ??? Het lijkt er ook op dat de chello de poorten niet meer blokt ...! ;D ik heb er in idergeval geen last meer van  :P

Kheb een Terayon TERAPRO Modem, Nijmegen 6537
 
Nee niet in mijn Range allemaal zitten :(

Zit al jaartje of 4 in de 213.46... range..
 
ja ik heb dit leuke geintje ook al , had voorheen een 62 nummer en nu al twee keer in 1 ochtend een ander ip beginnend met 213.

Ik baal hier wel van,want veilige verbindingen met ftp's kun je nu wel shaken,de release tijd in mijn router bedraagt nu 1 uur en loopt af
 
Ik kan nu plotseling geen verbinding meer maken met mijn server thuis dus zal ik vast ook een nieuw IP adres hebben. (Dit ip addres had ik al een half jaar)

62.195.*.* range
 
Ik kan dus OOK niet met mijn server thuis meer connecten vanaf het werk. Zal wel nieuw IP zijn. Ik zat in 62.163.0.0.

Hopelijk is dit alles voorbode van betere tijden bij onze provider..
 
Bleek bij mij het server programma te zijn dat is gecrashed (of chello blokt die ene bepaalde poort) Een andere poort die ik open had gezet werkt nog.
 
Ik heb de laatste tijd nogal wat ip adressen verbruikt :)
Ik begon met een 213.93 ip, met een terayon modem, kreeg toen van een vriend een motorola modem, die natuurlijk testen, toen 3 verschillende 80.56 ip adressen gehad (Geen idee waarom zo snel achter elkaar een andere)
Nu werk ik weer met de terayon, tot eergister de motorola modem in gebruik, dus nu weer een nieuw ip, 62.163 ofzo, en sinds vanacht schijnbaar, weer een 213.93 ip.
 
Voor zover ik weet hebben ze nu de lage adressen 6*.*.*.* gereserveert voor gebruikers van het digitale netwerk, en de hoge 21*.*.*.* voor het 'normale' netwerk.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan