• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Internitesites worden niet weergegeven!

J

Jeu

Sinds vandaag kan ik een aantal sites niet meer openen!

Sommige pagina's worden in zijn geheel niet geopend en bij andere krijg ik continue een site van chello over het installeren van de zelfservice van chello.
Dus wanneer ik bijvoorbeeld www.wintertijd.nl in type dan krijg ik deze site. Het vreemde is dat www.wintertijd.nl op zowel mijn desktop als op de laptop een probleem geeft, maar www.webwereld.nl alleen op de desktop, de site van teletekst kan ik helemaal niet openen op zowel de desktop, als op de laptop.

Ik heb al even gekeken bij chello via de laptop, want dit lukt ook niet via de desktop. Ik kan hier dus niets vinden bij eventuele storingen.
 
wintertijd kan ikzelf ook niet benaderen. Maar webwereld is wel te benaderen. dus als het op 1 computer wel werkt zal het een browserinstelling zijn?
 
wat ik dan zo vreemd vind is, dit dat van het ene op het andere moment gebeurt terwijl ik niks heb geïnstalleerd of gewijzigd. M.a.w. zo kom ik nog niet verder.
 
probeer even een andere browser te installeren op je computer. en kijk of hij het dan wel doet. netscape of opera (zijn groot om te installeren maar wel makkelijk te verwijderen).
 
Ik krijg nou alleen bij www.wintertijd.nl nog dat scherm, de rest doet het weer! Oh en www.nu.nl doet het nou weer het niet, krijg ik weer die site over "Uw chello service installeren"!
 
Jeu zei:
Ik krijg nou alleen bij www.wintertijd.nl nog dat scherm, de rest doet het weer! Oh en www.nu.nl doet het nou weer het niet, krijg ik weer die site over "Uw chello service installeren"!

Je zit wel steeds met www.wintertijd.nl, maar bestaat deze site wel??? Want ik krijg gewoon de melding dat de pagina niet kan worden weergegeven!
 
Ja dat weet ik dat die site niet bestaat! Maar hij doet het nu ook bij www.nu.nl en die site bestaat wel. Het is begonnen doordat ik wilde weten of www.wintertijd.nl bestaat, sindsdien is het probleem er.
 
En als je die schermen van "uw chello service" nou eens doorloopt en controleerd?
 
Heb ik gedaan, maar dat lost het niet op!
 
Ik krijg precies hetzelfde. Word er erg ziek van. Vaak als je Google of zelfs Chelloo.nl wil openen krijg je die domme servicepagina.
 
Terug
Bovenaan