internet ?

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

stef46

Heb sinds vandaag internet van Ziggo het werkt goed op mijn laptop maar het wil niet lukken om mijn humax 5300c interactief te maken krijg steeds de melding geen verbinding zowel lan als wifi . Weet niet meer wat ik moet doen.
 
Ja heb ze beide geprobeerd maar het lukt gewoon niet wifi op mijn telefoon doet het wel snap er niks van.
 
Heb sinds vandaag internet van ziggo het werkt goed op mijn laptop maar het wil niet lukken om mijn humax 5300c interactief te maken krijg steeds de melding geen verbinding zowel lan als wifi . Weet niet meer wat ik moet doen.

Is de 5300 ook nieuw, of had je die al in gebruik via je oude provider ?
En kan het zijn dat in dat geval nog oude gegevens in de ontvanger staan, waardoor je geen goed lokaal ip-adres en/of DNS server ingesteld hebt staan bij de netwerk gegevens ? Wat staat daar nu als je de status bekijkt ?
 
Nee heb sinds maart tv van ziggo en heb sinds gisteren ook internet bij de lan verbinding staat een rood kruis en krijg de melding verbinding verbroken en bij wifi staat geen verbinding controleer instellingen
 
Je hebt toch wel of een utp-kabel of een wifi-dongle aan de 5300 gekoppeld?

Zo ja, dan had je het hiervoor dus op een andere router aangesloten die mogelijk ipadressen in een andere range uitdeelde dan de ubee.
Heb je al geprobeerd om de laninstellingen van de 5300 gewoon opnieuw in te stellen door de menukeuze in te gaan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan