• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

internet

M

M.magnum

Weet iemand van jullie wat er mis is met mijn internetverbinding, want ik heb sinds kort een chello internetaansluiting en elke keer als ik een half uurtje aan 't internetten bent stopt ie er mee. Als ik dan eerst de computer opnieuw opstart doet ie het weer een half uurtje ofzo. Best wel vervelend.
mzzl
M.magnum ???
 
Hey!

bel de helpdesk gewoon op (ik raad het je eigenlijk af, tenzij je heeeelgeduldig bent)!
je lease-tijd is waarschijnlijk maar een (half)-uurtje.
Als je ut goed aanpakt, krijg je zelfs een reductie van fl 49,95, net als ik.
 
nou ja ik had al een keer een mailtje gestuurd en dan krijg ik zo'n mail terug van: bel dit 0900 nummer precies hetzelfde nummer als het 0800 nummer alleen dan duurder. dus deed ik dat en maar wachten en wachten en wachten dat duurt echt heel lang. ik heb het al vaker geprobeerd maar dat lukter nie echt. maar wat was er dan mis met jou internet sylvester??
 
M.magnum,

Het probleem is dat het aan chello kan liggen, maar ook aan je eigen configuratie.
Misschien houd je netwerk kaart er na een half uurtje mee op.

Heb je al eens gekeken wat de DHCP gegevens zijn als je geen verbinding meer hebt?
w9X/me > winipcfg
nt/2000/xp > ipconfig

Rene
 
maar wat was er dan mis met jou internet sylvester??
Hey!

Het probleem bij mij was dat ik maar een lease-tijd van 1 uur had. dus moest ik het om het uur releasen en renewen (errug irritant!:( ). Chello gaf niet toe dat het aan hun lag, maar na een tijdje moesten zij het wel toegeven :) ;D !
 
Tjello geeft aan mij ongeldige IP adressen, handig hè? Gelukkig heb ik nu een geldige te pakken
 
Hey!

Wat bedoel je met ongeldige IP-adressen?! ??? Chello kan toch alleen maar geldige IP-adressen geven, of geeft chello tegenwoordig ook nog es ongeldige IP-adressen. Als dat zo is, moet chello haar pakket ff wijzigen:
1 met ongeldige én geldige IP's
en 1 met alleen geldige IP's ;D
 
nou ik had een IP gekregen waar die cisco router aan de overkant niet echt warm van liep, als ik een statisch ander IP invulde werkte het (gelukkig) wel...
 
Terug
Bovenaan