• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

internet werkt niet, alles klopt gewoon?!

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

semvijver

Beste forumgebruikers,

Ten eerste weet ik niet of dit topic op de juiste plaats staat, excuses als dit niet zo is.

Dan nu mijn probleem, ik kan op sommige sites niet en op sommige wel.

voorbeelden van sites die het wel doen:
Hotmail, twitter, youtube (soms), Ziggo, google

voorbeelden van sites die het niet doen:
grepolis (zowel spel als forum), fontys, en natuurlijk voor de mannen onder ons doen de pornosites het helaas ook niet, facebook

Daarnaast doen enkele games het op mijn PC ook niet als ik deze online probeer te spelen, hierbij heb ik verschillende games via steam geprobeerd en minecraft.

Skype doet het overigens perfect, ik kan er zelfs mee bellen.

Als ik op speedtest.net mijn internet test doet deze het zoals het hoort, rond de 10 tot 15ms ping, tussen de 60 en 63 down en tussen de 5,6 en 5,8 up zoals het normaal is als ik deze test.

Er zijn natuurlijk veel meer sites op te noemen, dit zijn slechts enkele voorwerpen. Het probleem vestigt zich echter niet alleen hier, ik heb de standaard dingen geprobeerd, modem/router resetten (tot 3 keer toe), andere browser gebruiken, cache van de browser verwijdert maar niets lijkt dit op te lossen.

Ik heb dit probleem door het gehele huis, op mijn telefoon werken apps als whatsapp en facebook wel maar in de browser zelf werken de bovengenoemde sites ook niet, op mijn moeders laptop heb ik hetzelfde probleem. Op mijn eigen laptop heb ik dit probleem zowel met als zonder internetkabel en op mijn PC heb ik dit probleem ook.

Daarnaast ligt de telefoon er nu al 3 uur uit en in de uren ervoor lag deze er om de haverklap uit.

Het probleem doet zich vanaf vannacht voor, toen ik vanmorgen opstond had ik dit probleem namelijk al. Gisteren deed het internet het gewoon perfect.

Ik ben zojuist bij een vriend geweest die iets verderop woont en ook ziggo heeft, daar werkt alles gewoon naar behoren en dit heb ik dan ook getest.

Ik zou graag snel een oplossing hebben als mogelijk, ik moet namelijk voor mijn HBO opleiding aan fontys huiswerk maken en het feit dat ik niet op hun site kan betekend dat ik voor 7 van mijn 8 vakken geen huiswerk kan maken.

Bedankt voor uw tijd!

mvg,
Sem

P.S. twitter doet het sinds 10 minuten schijnbaar ook niet meer ;(
 
Ik heb vanmiddag een soortgelijk bericht gepost. We zitten in dezelfde woonplaats. Dus lokaal ziggo probleem? De hotspots doen het wel normaal alleen het eigen internet niet. Inderdaad vanmorgen vroeg begon de ellende al.
Alleen deze ziggo gebruikers site is tot nu toe van ellende verschoond. Ik krijg de indruk dat e.e.a. met fotos of afbeeldingen op sites te maken heeft. Vooral sites met afbeeldingen zijn traag. Hoewel.... Google ligt er ook regelmatig uit.

En nu je het zegt: De telefoon was vanmorgen vrij slecht qua geluidskwaliteit. Opnieuw bellen bracht geen verbetering.

https://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=45241
 
Dat kan zo zijn, zou ik alleen raar vinden want bij mijn vrienden doet het internet het gewoon goed en daar hebben ze ook ziggo. Een van de meest abnormale problemen die ik ooit heb gezien.
 
Moet op de een of andere manier aan onze gemeenschappelijke woonplaats liggen....
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan