• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

internet verbinding snelheid maar 10 mb

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

jaemsid

ik heb alles in een plus en er staat 60 mb snelheid maar ik zie bij speedtest .net maar 10 mb snelheid dus wat kan ik hier aan doen!?:censored:
 
Ik heb ook zo me twijfel ove rde snelheid na onderhoud. en Ziggo ook nog eens mooi en langer en mere storingen geven dan ze melden. lag wel mooi de hele ochtend internet in telefonie er uit. :no:

Maragoed, met ziggo.speedtest.net was de snelheid goed. met speedtest.net ging het mis.
 
Altijd bedraad, wifi is rommel dat ze nooit hadden moeten uit vinden.
Maar ik heb zo me twijfel over ziggo en hun onderhoud. volgens mij is de snelheid er niet beter op geworden. Moet nog wat meer testen. :?

added: speedtest.ziggo.nl geeft wel normale waardes aan.
Valt me nog mee dat die site nu eindelijk ook werkt.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik breek niet in, maar had ook vergelijkbare problemen.
Maar dat lag hem aan een rotte test server.
Precies het zelfde speedtest.net gaf maar 14Mbit.
 
Als er sprake is van het gebruik van een Ubee evw3200 is mogelijk een suggestie om een factory default reset uit te voeren met de resetknop achterop.

Ik had ook last van grote snelheidsterugval (toevallig vrij vlak na een aangekondigd onderhoud). In 2010 had ik al eens een vergelijkbaar probleem met instabiele snelheid en dit toen ook gedaan vandaar dat ik hier op kwam.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan