• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Internet valt weg na een paar minuten

Status
Niet open voor verdere reacties.
R

Robin1990

Beste gebruikers,

afgelopen zaterdag ben ik terug gekomen van mijn vakantie(weekje buitenland)

Voordat ik wegging heb ik alle stekkers uit het stopcontact getrokken voor de veiligheid. ook die van het modem(UBEE EWV3200) en mijn router(Apple airport)


Voor dat ik op vakantie ging, deed het internet het zonder problemen; goede snelle verbinding. Echter toen ik thuis kwam en alles weer aanzette deed mijn internet gewoon. Maar na een paar minuten viel de draadloze verbinding weg. op het modem gaan geen andere lampjes branden. de digitale tv doet het wel gewoon. Het vreemde is, dat het internet elke keer na een paar minuten uit valt en ik het modem en de router van de stroom moet afhalen. Als ik ze dan weer aan zet, heb ik weer een paar minuten internet en daarna valt het weer weg.. Zeer irritant en ik heb geen idee waar het aan kan liggen.

Ook hebben we het met een vaste verbinding van modem naar laptop geprobeerd en ook daar valt na een paar minuten internet weg.


Is er iemand die dit herkent of mij kan helpen?

Alvast bedankt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan