• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Internet valt vaak uit met Sitecom router, kan iemand helpen aub?

D

danny

Sinds een week of 2 valt internet een paar keer per dag uit. Ongeveer een minuut of 5 tot 10. In het menu van de router staat dat de verbinding Active is, maar hij valt dus uit. Heb op beide pc's XP draaien, en heb dus een Sitecom router (geen wireless). Kan iemand bij misschien helpen? Alvast bedankt!!
 
Laatste firmware geladen?
Verbindings protokol op 10Mbps half-duplex?
 
wij hebben er ook last van gehad,met de dc202 broadband xdsl/cable router4s maar na firmware update was het over loopt nu nog steeds goed.
firmware versie 1005
sukses
 
Ik weet het niet over die firmware hoor....het rare is dat ik mijn router al ongeveer een jaar gebruik zonder enige problemen! Sinds een week of 2 valt internet uit, hiervoor had ik daar dus nooit last van. Zou het misschien iets met de snelheidsverhogingen te maken kunnen hebben? Bedankt voor jullie reacties mensen!
 
Gok dat ze gewoon hebben lopen kloten met snelheden< had ook last van, paar dagen op een rij, resette de router opeens 3-4x achter elkaar.
 
Ik heb exact hetzelfde gehad.
Moest om de zoveel tijd mijn sitecom router resetten.
Dit was een maand geleden.
Ik denk dat het met de snelheidsverhoging te maken heeft want ik had het opeens toen chello dit aangekondigde. Het schijnt iets te maken te hebben met een nieuw protocol wat op het nieuwe netwerk gebruikt wordt.

Nadat ik de fimware geupgrade had (heb nog een sitecom versie 1 router) heb ik geen problemen meer gehad. ;D
Ik heb overigens nog een com21 modem. :'(

Dus upgraden die meuk en je bent waarschijnlijk van je probleem af.

Gr. Herrick
 
Terug
Bovenaan