internet valt steeds weg

  • Onderwerp starter CaptjackAlmere
  • Startdatum
C

CaptjackAlmere

Hallo beste forumlezers,

Wie van jullie hebben ook last van het ineens wegvallen van de internet verbinding en dat als je op je modem gaat kijken dat er gewoon een verbinding moet zijn(Dit is sinds een maand of 3 a 4). Reset je het modem en dan kan het zijn dat de surfboard niet online wilt gaan(1 lampje blijft aan power) en na vee rommelen en tijdje eruit laten dan springt hij weer aan maar dan knippert het 4de ledje groen en is er geen verbinding.

Heb diverse keren gebeld met hd maar vind het nog steeds raar dat ik bij de ene de stekker los moet maken en dan moet blazen in de gaatjes waar ze thuis zitten(stof of zo iets) en de andere praat weer over blokstoring, of ruis op het signaal. Wat betreft het niet aangeven of resetten van de modem hebben de dames en heren geen enkel antwoord. Of meer van modem kan kapot zijn maar dan moet er een monteur komen en als blijkt dat de surfboard werkt dan moet u kosten betalen.

Heb in de afgelopen maanden regelmatig gebeld met hd maar vind het nu eigenlijk zonde van het geld want je krijgt toch niet een antwoord ja storing maar dat weet ik ook wel.
Formulier insturen heeft trouwens geen zin heb 3 weken geleden over dit onderwerp ook een storing/klacht ingediend maar reactie ho maar.

Betreft hier postcode 1336 Almere Buiten

Helaas begint bij zo vaak geen internet of knipperlicht internet het gevoel weer te branden van moet ik dan maar toch gaan uitkijken naar iets anders. Want een oplossing lijkt me ver weg. Aangezien de afgelopen 3 dagen zwaar k waren met de verbinding dat zelfs mijn vriendin die niet vaak achter het internet zit aan het balen was......................................................

Maar dat was off topic

Gebeurde ook tijdens het maken van dit bericht
 
Terug
Bovenaan