Internet valt regelmatig een korte tijdje uit.

C

Cahir

Ik heb het al 3 dagen dat mijn Internet steeds uitvalt, bv om het uurtje valt het 1 minuut uit. Echt zwaar irritant, hebben meer mensen dit?

Weet iemand waar dit aan kan liggen?
 
Heb dat soms ook wel is dan ben ergens mee bezig msn, game etc. dan ineens ligt het eruit duurt 1/2min en dan komt wel terug soms ook niet. Wel irritant maar ja.
 
Wat gebeurt er precies? Valt alles even helemaal weg of zijn alleen pagina's niet te bereiken, maar bijvoorbeeld MSN of een download loopt wel door? Als je internet weg valt, wat doet op dat moment je modem? Wat voor IP adres heb je op dat moment? Heb je misschien een router ?
 
ik heb heb het ook . het ene moment is er niks aan de hand het volgende valt het internet helemaal weg geen pagina's , msn of downloads .
vorige week heb ik het heel vaak gehad deze week nog maar een keer.
het helpt meestal als ik bij de modem de stekker er uit haal maar het is heel irritant het is ongeveer 2-3 weken geleden begonnen.
de lampje op de modem zijn allemaal aan .
 
Hier is het sinds 5 dagen al. Alles valt uit in dit huis, games, msn, internet sites. Heb idd. een router, wanneer dit gebeurd blijven de modem en router gewoon normaal lopen, alle lampjes branden normaal. En 192.168.1.1 is gewoon bereikbaar. Het gebeurd gewoon om een paar uurtjes dat het internet heel kort uitvalt (1min, soms nog minder of iets meer).
 
Okay, het ip adres in natuurlijk van je router ;) Wil je als de verbinding wegvalt de router eens resetten (spanning er af) Is dan je verbinding meteen weer hersteld? Eventueel een test zonder router zou nog beter zijn. Enkel voor 1 dag om te kijken of dit het probleem oplost.
 
Ik heb het probleem ook...merk het vooral bij de downloads.
Zie in de DL grafiek mooie "gaten" van 0.0kb/s.

Vraag me af waarom dit met de Router te maken zou hebben.
Voorheen had ik dit probleem niet en de laatste week speelt dit opeens.
Terwijl mijn routertje al 3 jaar zonder problemen staat te spinnen.
 
hey,

sinds we hier het mooie nieuwe modem hebben mogen ontvangen, hebben we hetzelfde probleem.

alles blijft online (met of zonder router) maar de verbinding blijft op de zoveel tijd kotstondig wegvallen.
pingen naar www.chello.nl bv levert al gauw een verlies op van 10%......

bellen naar de HD heeft weining nut, want die kunnen alleen maar zeggen dat het moden werkt en online is.
ik zou maar moeten terug bellen als de storing zich weer vooordoet. op zich geen probleem maar het kan ook goed een half uur duren voor het weer gebeurt en tegen die tijd dat je iemand van de HD aan de lijn hebt is de verbinding weer hersteld...

maar wanneer iemand anders mijn ip pingt, wordt die dan beantwoord door het modem?? want ook van buiten af worden er time outs waargenomen op mijn ip adrs.

groeten,
 
op moment is chello ruk extreem komt niet boven de 600kb :'( als je belt zeggen ze we hebben netwerk storing hebben ze nu elke dag storing??????????? betaal hier geen extreem voor
waarom maakt chello geen meldingen van storingen maar moet je elke keer duur bellen
 
Terug
Bovenaan