Internet traag en ook vaak storingen met TV en telefoon.

h.barreveld

Forum Gebruiker
Berichten
3
Ik heb internet 250Mbs, maar met de forum speedtest en de Ziggo speedtest varieert mijn downloadsnelheid tussen de 80 en 220 Mbs en nooit de 250Mbs waar ik n.b. voor betaal. Ik meet met een heel korte internetkabel op een laptop, niet Wifi, en daarom kan het niet aan de langere internetkabel liggen. Ziggo heeft mij een Connectbox geleverd, i.p.v. de oude zwarte modem/router. Dat heeft niet geholpen. Ik denk dat het bezoek van een monteur niet zal helpen en ook liever geen bezoek tijdens corona tijden. Tot 1 jaar geleden had ik nooit problemen met de internetsnelheid.
Ik heb ook veel storingen met TV en vaste telefoon en het lijkt er op dat Ziggo langzaam maar zeker begint in te storten en ben oop zoek naar een goed en betaalbaar alternatief. En dat na meer dan 25 jaar bij Ziggo/UPC. Ook merk ik dat oude klanten die altijd netjes hebben betaald de laagste prioriteit bij de Ziggoservice en abonnementskosten hebben. Verder moet ik vaak op internet in de pers zien dat er iets nieuws of interessants bij Ziggo is, want een communicatie met email over nieuw aanbod of iets interessants (bijvoorbeeld nieuwe zender of tijdelijk gratis Films) niet wordt gedeeld met klanten. Daar snap ik echt helemaal niets van.
Nee, Ziggo loopt langzaam leeg.
 
Als ik het zo lees lijkt het erop dat je AOP, splitter, of bekabeling niet in orde is. Het kan ook buiten zitten, maar beide kan alleen door een monteur gecontroleerd worden.
Wil je die niet laten komen dan word opgelossen van problemen moeilijk.

Je word door Ziggo prima op de hoogte gehouden van nieuws, maar niet als je daarvoor bent afgemeld, Ziggo e-mail word geblokkeerd, of Ziggo een verkeerd e-mail adres van je heeft krijg je natuurlijk geen e-mails met nieuws.
Je kan dat allemaal controleren in "Mijn Ziggo".
 
Kijk ook even naar je abonnement wat er nu is en wat je nu hebt. Het kan maar zo zijn dat je nu minder gaat betalen als je al jaren niets hiermee gedaan hebt.
 
Terug
Bovenaan