• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Internet Probleem

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

Slence

De laatste paar maanden was het internet nogal redelijk, niet altijd maar meestal wel stabiel, maar de laatste paar weken is het helemaal niks.

Elke middag (en bijna elke avond) is er geen mogelijkheid om te gamen of iets te doen wat goeie verbinding nodig heeft. De ping vliegt instabiel tussen de 100 en 1000+, en bij de speedtest krijg ik te zijn dat de download speed niet boven de 5 Mbit komt, en de upload nog niet eens bij 1 Mbit.

Snachts en smorgens heb ik hier geen probleem van, de ping is dan stabiel 20 of minder, de download Mbit komt boven de 50 etc. Wat kan ik er aan doen?

-We hebben het alles in 1 pakket, kennissen hebben dat ook en die hebben niet zo veel problemen
- Niemand behalve ik is actief op het internet, draadloos en bedraad hebben hetzelfde probleem.
- Viruscannen, Resetten etc allemaal al geprobeerd, geen nut.
- Signaal bij draadloos is 4/5 van de 5 strepen.
- Netwerk kaarten zijn prima, kan het ook niet aan liggen.
- al verschillende kanalen (1-9) uitgeprobeerd, firewall uit gezet, niet geholpen. (Alweer gereset, firewall staat nu op Low)
 
Heb je een Ziggo-modem met wifi of heb je een wifiloos ziggo modem en een eigen router? In dat laatste geval PC rechtstreeks op modem aansluiten, en modem 1 minuut van de stroom halen om nieuw IP adres te krijgen. Resultaat?
 
Modem en router in één. Al geprobeerd, werkte niet
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan