internet nieuw modem instellen

R

Roderick

ik heb een terayon modem van iemand overgenomen, maar doordat ik een fout hebt gemaakt bij provisioneren kom ik nu niet meer op de provisioneringspagina van chello!! ik weet mijn god niet hoe ik nu weer op die pagina kan komen met dat terayon modem. het ip wat ik krijg 169.254.10.167. dat betekent op zich al niet veel goeds.
wie weet hoe ik weer op de provisionerings / aps pagina van chello kan komen? of hoe alles te resetten is van dat terayon modem?

roderick
 
Modem overnemen ?
Dat modem staat geregistreerd bij die bepaalde persoon in zijn wijk .. Mocht je indezelfde wijk zitten als hem zal het misschien gaan werken .. eerder niet..
Gewoon normaal een abbo nemen zoals iedereen doet, lijkt me de beste optie..
 
Maakt niet uit waar jij een terayon wilt plaatsen doet het altyd. om een abbo te nemen werkt niet zo gaat het het ook makkelijk je kan me mailen op csabl[email protected] Daar zal ik je tekst en uitleg geven hoe het moet en werkt.

tot horens een chello monteur
 
Ik heb Roderick een mailtje gestuurd met de vraag of het al gelukt is, zover ik weet heeft hij een mailtje uitstaan naar "onbekende" en hij heeft mij toegezegt dat hij op dit forum zou antwoorden als hij meer weet...
 
Terug
Bovenaan