Internet functioneert niet goed via draadloze netwerkkaart.

S

Spock

Dag Mensen,

Wij hebben Chello classic met een thomson modem, we hebben 1 normale pc en een notebook.
Nou luidt het volgende probleem: Sinds dat wij overgegaan zijn op het thomson modem gaat het internetten via de notebook erg vervelend. De ene keer doet het internet het wel, de andere keer (na bijvoorbeeld opstarten van de notebook) weer niet. Ik heb het Mac adres van mn router aangepast aan het MAC adres van de router en internet op de normale vaste PC vertoont geen enkele kuren.
Ik heb de laatste firmware voor de router (wireless-B Broadband) gedownload (V 1.50.14) en het leek even goed te gaan maar vanavond was het weer mis.

Iemand enig idee wat het probleem is?
 
Ik heb het Mac adres van mn router aangepast aan het MAC adres van de router en internet op de normale vaste PC vertoont geen enkele kuren.
Heb jij de router dus zijn standaard mac adres gegeven?
Heb jij deze ook bij chello aangemeld https://provisioning.upc.nl ?
Of heb jij het macadres van de vaste pc aangemeld en toen de router ertussen en mac adres van je vaste pc in de router gecloond.

Graag even duidelijk aangeven wat je hebt gedaan.
 
ik heb eerst me aangemeld zonder de router ertussen, ik kreeg toen mn nieuwe mac adres (fysiek adres zoals het in ipconfig werd beschreven) ik heb toen de router ertussen gezet en dit nieuwe mac adres gecloned in de router zodat de router de instellingen zou overnemen van de router, dit is allemaal gelukt we zitten alleen nog met het probleem dat het internet op de laptop de ene keer wel en de andere keer weer niet doet.
 
Ok op dit moment internet ik vanaf de laptop, het stomme is dat de laptop op dit moment 2 draadloze netwerken herkent, de ene doet het niet, de andere wel. Bij de werkende heb ik een 3e DNS met als achtervoegsel .130.
Nu vraag ik me dus af, HOE? krijg ik mijn router zo ingesteld dat hij een draadloos netwerk creeert met 3 DNS-en en waardoor het internet dus altijd zal werken op de laptop?

Iemand enig idee?
 
Terug
Bovenaan