• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Internet betalen per dag via cai

  • Onderwerp starter Gerard V
  • Startdatum
G

Gerard V

Zojuist las ik dit bericht,


TV-kabelinternet per dag betalen

Gepubliceerd op dinsdag 01 juni 2004

(P7) Cai Westland introduceert binnen haar internetdienst Caiway de mogelijkheid om via de tv-kabel te internetten voor 69 eurocent per dag. De Westlanders komen ook met bellen over internet in heel Nederland.
"We introduceren zoveel nieuwe diensten in korte tijd, ik weet even niet waar u het over heeft", zegt de directiesecretaresse van CaiW(estland), al jaren de meest innovatieve kabelexploitant in Nederland.

Het abonnement met dagafrekening is bedoeld voor degenen die maar bepaalde dagen langdurig internetten, bijvoorbeeld in het weekend. Wie louter de beide weekendagen zit te internetten kan dat voor een bedrag van zo'n zes euro per maand doen. Tijdens de vakanties loopt de teller niet door.

De aanschaf van het modem kost 69 euro. In de variant die 'Pay per Day Clean' heet, past CaiWay een virusfilter toe. Bij het abonnement zit standaard een e-mailadres met een mailbox van 100 mb inbegrepen en ruimte voor een website van 20 mb.

Dit abonnement is alleen beschikbaar in de gebieden waar Cai Westland eigen diensten aanbiedt, op de eigen kabels in het Westland en op de kabelnetten van partijen waar Cai Westland gevraagd is om internet te verzorgen.

De kabelaars in Nederland verzuimen nog altijd om gezamenlijk diensten te ontwikkelen en aan te prijzen.

Bellen over internet

CaiWay kan wel nationaal telefonie over internet aanbieden, op infrastructuur van anderen. CaiWay werkt met de Voicefinder van Rits Telecom. De abonnee plaatst deze tussen de pc en het ADSL- of kabelmodem en kan dan tegen lokale kosten door heel Nederland bellen, en gratis met andere gebruikers van de dienst. Deze dienst is goedkoper maar minder betrouwbaar dan telefonie over de gewone telefoonlijn. Niet altijd zijn verbindingen beschikbaar en soms vallen ze weg. Het abonnement met de Voicefinder kost eenmalig 100 euro en bijna 10 euro per maand.

Bron: CaiWay


Misschien iets voor degene die Chello de rug willen toekeren?

groeten,

Gerard V    ;D ;D ;D ;D ;D
 
https://www.zdnet.nl/News.cfm?id=36830&mxp=32

en:INTERNET PAY PER DAY
KOSTEN
Wilt u maar af en toe gebruikmaken van internet? Dan is Pay Per Day precies wat u zoekt. Zonder abonnement kunt u toch het web op. U betaalt alleen als u inlogt! Een vast bedrag, want voor 0,69 ct. kunt u 24 uur on-line zijn.

Bij het abonnement zit standaard een e-mailadres met een mailbox van 100 mb inbegrepen en ruimte voor een website van 20 mb.

U heeft alleen nog een modem nodig. Voor € 99,- kunt u deze aanschaffen in de CAIWAY Shop.

Op het ogenblik geldt de introductie korting van 30 Euro, U betaald dus slechts € 69,-

2 GByte dataverkeer per twee maanden
Gebruik van extra data bedraagt per GB: € 7,50.

11: Wat is de snelheid?
256 kbit/s download en 96 kbit/s upload. De downloadsnelheid is 4 maal sneller dan de maximale snelheid via de telefoon.

bron: https://www.caiway.nl/
 
misschien wel grappig voor oudere mensen die maar af en toe is op internet kijken... maarja.. daar blijft het dan ook wel bij :P
 
Wat een onzin zeg.

Eerst moesten we met z'n alle 'voor een vast bedrag per maand onbeperkt internetten', en nu komt er weer een bedrijfje op het geniale idee om per dag te gaan betalen...

Direct ga je nog per minuut betalen net zoals vroeger....
 
Terug
Bovenaan