• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Interactieve tv vraag.

Status
Niet open voor verdere reacties.
O

Oetger

Ik zit momenteel bij KPN, en vanwege een recente prijsverhoging is KPN vele malen duurder geworden dan Ziggo. Nu zit ik er over te denken om over te stappen.
Bij KPN heb ik 2 interactieve tv ontvangers. Opnemen van programma's gebeurt in de Cloud. Hierdoor kan ik bijvoorbeeld een film of serie opnemen via mijn iPhone en dan als ik thuis ben kan ik die opname kijken. Als ik bijvoorbeeld halverwege de opname ben dan zou ik indien gewenst op de 2e ontvanger de opname verder kunnen kijken. Dus ik kan de opnames welke ik zelf heb ingepland via 2 verschillende tv ontvangers benaderen.

Ik zie wel dat Ziggo sinds kort ook een Clouddienst heeft, maar ik vroeg me af of dat ook voor opnames geldt. Want wat ik kan vinden is dat je bijvoorbeeld on demand films kan huren/bekijken. Maar er wordt niet gesproken over opnames (e.d.) die je zelf hebt gemaakt.
 
Opnemen gaat bij Ziggo absoluut niet in de cloud.
Dat gaat thuis op de harddisk van de recorder.

Deze recorder kan wel of niet uitgerust zijn met de mogelijkheid interactieve diensten te gebruiken, maar die staan los van de opneemmogelijkheid.

Op zich staat je vraag hier dus niet helemaal correct, want opnemen is geen interactieve dienst.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan