Interactieve tv van CI+ op LG loopt vast

Status
Niet open voor verdere reacties.
L

Lastminuteguy

Sinds kort heb ik een CI+ module van Ziggo ontvangen en vol goede moed probeerde ik interactieve tv uit, deze wordt wel opgestart maar reageert vervolgens nergens op. Zowel met de magic remote als met de reguliere ab volgt er geen reactie.

De enige manier om uit interactieve tv te komen is door de de tv opnieuw aan en uit te zetten.

S/W van de 43LB670V is 4.32.20

Iemand hier enig idee hoe interactieve tv werkend te krijgen is of hoe ik de iTV interface op een normale manier kan sluiten?
 
Ik heb precies het zelfde probleem! Het Ziggo TV portaal opent wel als ik op de rode knop druk en ik zie ook alle films op de beginpagina maar de TV reageert niet op magic remote (de tv geeft ook netjes aan dat de magic remote niet wordt ondersteund in het interactieve gedeelte). Maar ook de normale remote reageert niet, op geen enkele toets behalve de uit en aan knopt...

Ik gebruik de @smit interactieve tv module v1.3 en een tv van LG 55UB850V.
 
Hier hetzelfde probleem. Ik vermoed een probleempje in de laatste firmware van LG. Nu gebruikte ik het hele interactieve TV verhaal eigenlijk verder toch al niet, dus ben ik er verder niet ingedoken.
Maar inderdaad... Het levert een vastloper op op mijn LG 55LB730 met WebOS.
 
Misschien kun je door de 'blauwe knop' op de afstand bediening te gebruiken ook uit de ITV applicatie komen ??

Daarmee onderbreek je de ITV app namelijk en als de TV nog wel reageert op dit commando scheelt het de aan/uit knop. Of het werkt weet ik niet, want mijn LG TV werkt goed met de app en de laatste software, maar ik heb geen WebOS versie. En de magic-remote werkt bij mij ook gewoon (de cursorbedientoetsen) met ITV.
 
Wat is de meest recente software versie van de ci+ module. Bij de installatie heb ik de module al eens geupdate en als het ik het opnieuw probeer geeft de tv de melding: 'de module kan niet via dit menu worden bijgewerkt'. Volgens de ziggo helpdesk zou de tv een melding moeten geven dat de meest recente software al geïnstalleerd is, omdat ik dus niet deze laatste melding krijg ligt volgens ziggo het probleem bij de module.

Op advies van de ziggo helpdesk de module omgeruild voor een nieuwe maar na installatie krijg ik de zelfde melding dat de module niet via het menu bijgewerkt kan worden.

Ligt het probleem nu aan de LG webos of aan de software op de module die niet bijgewerkt kan worden (m.i. is deze al bijgewerkt tijdens de installatie).

Gelukkig heeft webos uitzending gemist als app beschikbaar maar ik keek voornamelijk films van film1 via itv dus ik wil het graag opgelost hebben..
 
On demand met Webos problemen,

Zelfde probleem. Werkte na veel gepuzzel eindelijk. Kreeg een nieuwe update van WebOS en het werkte niet meer.
LG mooi bedrijf, Korea mooi land, Aardige mensen, Maken goede hardware, Maken verschikkelijke software. Kopen WebOS van HP, Veel te duur ,Totaal verouderde basis.
Ziggo on demand is te traag ,maar met goede ideeen, slechte uitvoering.
Zal in het nieuwe jaar eens kijken wat de oplossing is.

Rudolfos
 
Ik vrees dat we een WebOS update van LG moeten afwachten. En de vraag is of ze daar nog veel zin in hebben.
Verder is het ook nog de vraag hoe lang Ziggo de ITV in de lucht gaat houden, met horizon aan de horizon....
 
On-demand:

Ook hier werkt de interactieve optie niet (loopt vast en AB.werkt praktisch niet) kan deze wel opstarten ,en kom er dan alleen uit via de 'guide' gids, en dan een kanaal no. intoetsen.
= LG 47LB730V =
 
Nou ik ben al een week bezig om Interactive tv aan de praat te krijgen.
Het betreft dan wel geen LG tv maar een Samsung (UE46F6320A WXXN) met een Quantis C1+ 1.3 module. Gister twee keer met de helpdesk gesproken alle update`s zijn bijgewerkt maar het wil niet werken . Volgens de mdw van de helpdesk wordt deze kaart niet ondersteund. En hij staat toch echt op de site van ziggo. Ik weet het niet meer heeft er iemand tips. ik hoor het graag.
Mvgr Michel
 
@nenuse50

Met "kaart" bedoelt de helpdesk denk ik je Quantis Ci+ 1.3 module, maar waarom dat snap ik niet helemaal.

Je zou het eens met een andere module kunnen proberen een @Smit 1.3 bijvoorbeeld wie weet werkt het dan wel goed.

Sommige tv-toestellen werken alleen goed met een Quantis 1.3 andere weer met een @Smit 1.3.

Suc6.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan