• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Interactieve HD recorder actie € 119,00. Welke stuurt Ziggo?

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

Misunderstood

Na onderhandelen met Ziggo zijn ze bereidt een HD Recorder voor de actieprijs op te sturen € 119,00). Ik heb wel mijn abonnement moeten verhogen naar TV Extra (anders ook geen "interactieve tv").

Welke Interactieve HD Recorder stuurt Ziggo op dit moment op. De medewerker geeft aan dat het een Humax is maar weet het typenummer niet. Kan ik nu een Humax 5200c verwachten gezien de 5050c niet geschikt is voor interactieve TV.

In hoeverre is TV Portal al bruikbaar bij Ziggo?

Deelvraag hierbij is dat wanneer je op de site van Ziggo bij gecertificeerde ontvangers kijkt er drie "Interactieve Ontvangers" zijn. Waarvan geen enkele Humax is.

Weet iemand wat het verschil is tussen deze Interactieve ontvangers en de Interactieve ontvanger van Humax welke Ziggo nu meestuurt?
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ik denk dat het dan een humax 5100 wordt. Dit is geen PVR en het apparaat heeft 1 tuner. De aanvraag voor interactief verloopt via het internet, dus het apparaat moet aangesloten worden op het internet.

De ontvangers die onder gecertificeerde ontvangers staan doen hun aanvraag via de COAX. De bekabeling moet in dat geval retourgeschikt zijn.

pvd
 
De Humax 5100 is geen DVR. Maar Ziggo stuurt wel een DVR op. Sturen ze dan de 5050 of 5200. Heeft iemand hier al ervaringen mee.
 
Na wat uitzoekwerk op de website van www.sluitallesaan.nl. Een website waar Ziggo zelf naar verwijst (zie ander topic) blijkt dat de Cisco 8485DVB (nieuwprijs € 315,00) als Installatiepakket wordt verstuurd máár uitverkocht is.

Nu hopen dat ik in plaats daarvan de Humax 5200c (nieuwprijs € 340,00) is! Mijn voorkeur gaat natuurlijk uit naar de Humax, gezien de overwegend goede reviews.

Op de site van Ziggo staat dat je een DVR krijgt twv van € 349,00 met een 320 gb HD. De 5200c voldoet hier niet aan (500 gb HD), de Cisco 8485DVB en de Humax 5050c (veel goedkoper +- € 225,00, hoewel niet geschikt voor Interactieve TV) wel.

Als de Cisco 8485DVB daadwerkelijk niet meer leverbaar is en daarvoor in de plaats de Humax 5200c wordt gestuurd is dat natuurlijk super. Ik ben benieuwd hoe Ziggo dit heeft opgelost.
 
Zou redelijk uniek zijn als Ziggo een Humax voor die actie levert. Voor zover ik weet is het altijd nog een Cisco geweest. Ook als de Cisco niet leverbaar was, dan hoorde de klant altijd jammer, actiemodellen op, pech dus.

Help het je hopen. De Humax 5200 is absoluut de betere PVR tov de Cisco.
 
Mijn zwager heeft vorige week nog de Cisco ontvangen.
Ik zelf krijg mijn pakket 11 januari, maar ik verwacht dat het gewoon Cisco zal zijn. Een Humax zou natuurlijk wel veel beter zijn :cool:

Edit:
Heb Ziggo webcare gesproken en die zeggen dat er gewoon Cisco geleverd wordt :wink:
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Vandaag ontving ik een geadresseerde aanbieding om alles in een klant te worden en dan zou ik voor € 65,- een interactieve decoder t.w.v. €199,-- kunnen kopen. Om welke decoder het gaat staat er niet bij.
 
Vandaag ontving ik een geadresseerde aanbieding om alles in een klant te worden en dan zou ik voor € 65,- een interactieve decoder t.w.v. €199,-- kunnen kopen. Om welke decoder het gaat staat er niet bij.

Dat is zonder recorder erin, kun je gewoon op ziggo.nl zien.
Tip van mij bel ziggo en je kunt gratis een HD recorder krijgen (duurste variant) bij een 1 jaar contract :)
 
Na de vraag per email aan ziggo gesteld te hebben krijg ik t volgende antwoord.


Geachte heer/mevrouw ,

Bedankt voor uw e-mail van 31 december 2012.
Momenteel leveren wij de Humax 5200.
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan beantwoorden wij deze graag via ziggo.nl/klantenservice.

Met vriendelijke groet,
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan