• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Interactieve CI+ module

Status
Niet open voor verdere reacties.
T

tollens

Sony bravia KDL47W805A tv als ik de rode knop activeer werkt de teletekst niet meer dan moet ik eerst de rode knop deactiveren dan werkt teletekst is dat normaal
 
Sony bravia KDL47W805A tv als ik de rode knop activeer werkt de teletekst niet meer dan moet ik eerst de rode knop deactiveren dan werkt teletekst is dat normaal


KLOPT, merkte ik ook op, op de KDL-50W656A.

zal wel opte lossen zijn, maar door wie? Ziggo...sony...?

berrie.
 
Sony bravia KDL47W805A tv als ik de rode knop activeer werkt de teletekst niet meer dan moet ik eerst de rode knop deactiveren dan werkt teletekst is dat normaal

Wellicht stomme vraag... Wat bedoel je met activeren/deactiveren van de rode knop? Gewoon indrukken?
 
In het ci menu kun je instellen of de rode knop werkt om on demand te kunnen gebruiken of niet. Het zou kunnen dat de teletekst applicatie het dan niet meer doet. Dat zal wel een van de redenen zijn waarom die tv nog niet gecertificeerd is door ziggo voor itv.

Als het komt omdat op de achtergrond de itv applicatie draait kun je misschien proberen om eerst op de blauwe knop te drukken, die stopt tijdelijk de itv applicatie. Dus eerst blauw en dan teletekst starten. Werkt het dan wel ?
 
interactie modulen

VOLGENS ZIGGO IS DEZE TV WEL geschikt voor Interactieve TV met CI+ module wel geschikt moet gewoon werken met deze software
 
activeren of diactiver

Wellicht stomme vraag... Wat bedoel je met activeren/deactiveren van de rode knop? Gewoon indrukken?
De rode knop van de afstand bediening aan en uit zetten dat doe je bij de instellingen van de Interactieve TV met CI+ module
 
VOLGENS ZIGGO IS DEZE TV WEL geschikt voor Interactieve TV met CI+ module wel geschikt moet gewoon werken met deze software

Waar heb je dat gelezen dan ?
Als ik jouw Sony tv opzoek op de ziggo website staat er toch heel duidelijk dat deze alleen gecertificeerd is voor normale digitale tv, maar (nog) niet voor interactieve tv.

Maar heb je al geprobeerd om de blauwe knop in te drukken vlak voordat je teletekst start als de rode-knop-instelling aan staat ?
 
Sony bravia KDL47W805A tv als ik de rode knop activeer werkt de teletekst niet meer dan moet ik eerst de rode knop deactiveren dan werkt teletekst is dat normaal

Nee dat is niet normaal maar bij iedere tv die werkt met een Interactieve Cam is er wel wat op mijn Samsung b.v. is er een vertraging in de EPG of de analoge zenders komen niet door.

Een en ander is optelossen door het blauwe knopje te drukken waardoor je I-TV tijdelijk uitschakelt.
Schakel je over naar een andere zender schakelt I-TV na ongeveer 1 min. zich weer in en heb je dus weer precies het zelfde probleem.

Maar aangezien niet iedereen weet van het blauwe knopje dit is ook maar verwarrend hoop ik dat hier dan ook nog een oplossing voorkomt.

Door het Blauwe knopje te drukken los je bepaalde Bugs op maar is niet normaal dat je dit moet doen.

B.V.:
Teletekst werkt niet.
EPG vertraging.
Analoge zenders.

Misschien als jou tv gecertificeerd word door Ziggo dat het probleem dan is opgelost.

Gr.Arno
 
Vandaag Sony KDL 46W905 geïnstalleerd. I-tv werkt prima. Ik begrijp niet dat Ziggo hem niet certificeert. Ik herinner me nog dat er met mijn vorige (huidige) Sony 40W4210 ook gezeur was over de functionaliteit van de CI-module.
Ook toen werden Sony en Ziggo het niet eens. Niet veel veranderd sinds die tijd...

Ik had nu wel een bevroren afstandsbediening na het installeren van de CI+ 1.3 module. Hij ging meteen een update installeren voor de module, versie 6. Daarna reageerde hij niet meer op de AB. CI-module er weer uitgehaald, tv uit, stroom eraf en opnieuw opstarten was de oplossing.

Overigens werkt die truc met de blauwe knop bij mij ook als ik teletekst wil zien. Doet het n.l. anders ook niet.
 
Ik heb dezelfde TV en dezelfde CAM module CI+ 1.3.
Teletekst werkt ook niet zonder de blauwe knop, maar als ik daarna i-tv probeer te starten hangt mijn beeld/geluid voor 3 seconden en dan gaat ie weer door.
CeeS, bedankt voor het oplossen van het teletekst-probleem met de blauwe knop maar ik vind dat het zappen nu wel HEEEEL traag gaat, soms moet ik 5 seconden wachten voordat ik een zender zie nadat ik hem heb overgezet.
Is dat bij iedereen zo ?

Kortom, als de i-tv (rode knop) actief is dan werkt het perfect, maar als ik dan de blauwe knop ingedrukt heb dan heb ik geen i-tv meer.
In de system settings staat i-tv gewoon nog aan, maar kan het niet meer gebruiken.
Nogmaals de blauwe knop indrukken brengt i-tv niet meer terug.
Wat moet ik doen om i-tv dan weer aan te krijgen ?

Hans.
Vandaag Sony KDL 46W905 geïnstalleerd. I-tv werkt prima. Ik begrijp niet dat Ziggo hem niet certificeert. Ik herinner me nog dat er met mijn vorige (huidige) Sony 40W4210 ook gezeur was over de functionaliteit van de CI-module.
Ook toen werden Sony en Ziggo het niet eens. Niet veel veranderd sinds die tijd...

Ik had nu wel een bevroren afstandsbediening na het installeren van de CI+ 1.3 module. Hij ging meteen een update installeren voor de module, versie 6. Daarna reageerde hij niet meer op de AB. CI-module er weer uitgehaald, tv uit, stroom eraf en opnieuw opstarten was de oplossing.

Overigens werkt die truc met de blauwe knop bij mij ook als ik teletekst wil zien. Doet het n.l. anders ook niet.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan