• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

instellen wifispots

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

annie123

Hallo Forum;
Ik heb een samsung Galaxy Young gsm en wil daar de wifispots op instellen.
volgens Ziggo moet ik dan bij instellingen/draadloos en netwerken/Wi-Fi-instellingen/ ziggo zien staan, maar helaas die verschijnt niet. Wel verschijnt ziggo 802.1x eap

Vraag; wie weet hoe ik op mijn gsm wifispots kan instellen
En wie kan mijn vertellen hoe ik kan zorgen dat er onder Wi-Fi-Netwerken ziggo verschijnt zodat ik te zien krijg waar ik de gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen
 
Voor de zekerheid: je hebt zelf wifispots aanstaan (anders heb je geen gebruikersnaam en wachtwoord)? En als het goed is, is die "ziggo 802.1x eap" die jij noemt volgens mij een wifispots. Probeer daarmee eens in te loggen en kijk of het werkt.
 
De wifi spot heet gewoon Ziggo zonder getallen erachter. De normale persoonlijke Wifi verbinding heet Ziggo met getallen er achter.
Maar heb je wel een modem met ingebouwde Wifi router?
 
Ik lees dat ze een Motorola heeft, dus een modem zonder router. Dus kan ze die hotspot meuk gebruiken, als ze dat zou willen.
 
Ik lees dat ze een Motorola heeft, dus een modem zonder router. Dus kan ze die hotspot meuk gebruiken, als ze dat zou willen.

Ja, maar dan moet de buurman wel een Ziggo spot hebben. Nu heeft ze dat waarschijnlijk niet.
 
Ik heb ook nog steeds zo'n antiek modem zonder router. Volgens de reclame op de website zou Wifispots al overal moeten werken, in mijn postcodegebied zelfs al vanaf juni vorig jaar. Mooi niet dus, bestaande klanten krijgen geen nieuw modem/router en op die manier is het Wifispots netwerk veel kleiner dan Ziggo doet voorkomen. :-|
 
Je hoeft niet in het bezit te zijn van een wifi modem om toch gebruik te kunnen maken van wifispots.

Uiteindelijk zullen alle modems vervangen worden door een wifiexemplaar maar wanneer dit precies gebeurd is nog niet bekend.

Er komen elke dag wifispots bij.

Groeten,

Ziggo Webteam Erwin
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan