• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Inschrijving Chello Internet

Status
Niet open voor verdere reacties.
I

Ivanhoe

Ik heb mij in het weekeinde voor het begin van april ingeschreven voor een proef abonnement van Chello Internet. Ik heb daarvoor de link hiernaast <---- gebruikt.
Ik heb tot nu nog niets gehoord van Chello, terwijl ik heb gevraagd voor een installatie datum van 1 mei. Weet iemand of ik nog van ze hoor, of moet ik er zelf achteraan?

Jullie hulp is gewaardeerd!

Groet
 
Zelf erachteraan, laat niets aan chello over. Dit flikten ze mij ook.
 
Bij twijfel nooit wat aan UPC overlaten... :-\

Je bent blijkbaar nieuw op het forum ;)
 
mijn ouders hebben het maandag aangevraagd, s'woensdags al brief met verificatie van datum enz.
Zou maar even bellen........

edje

=edit= spam
 
Ja, bij mij zijn ze ook 3 keer niet langs geweest, ik had zelfs een paar keer die brief :-/ prutsers zijn het...
 
Beste Ivanhoe even het verkoopnummer bellen van Chello/UPC op 0800-1872 en ff checken of jou installatie geregistreerd staat. Zo niet alsnog laten doen :(
 
Maar natuurlijk zeggen dat je het via Chelloo hebt geregeld, dan krijgt René er ook nog wat voor :D
 
Heb ik ook gehad. Ik had me aangemeld via internet, datum geprikt. Kreeg wel een e-mail, dat ik binnen 72 uur een schriftelijke bevestiging zou krijgen, maar verder niks geen brief gekregen.
Een week later gebeld en van UPC zeiden ze: "Ja, maar u moet ook niet via internet proberen aan te melden!!" :-\ :-\ :-\ :-\
Op mijn vraag of ze niet kon checken of ik in het systeem stond, zei ze: "Nee, dat kan ik niet zien, dat is een andere afdeling, daar ga ik niet over! Maar er zal wel iets niet goed zijn gegaan, dus geeft u mij de gegevens maar, dan maak ik het voor u in orde.."
UPC kan niet zien of iemand al is aangemeld?? ???

Affijn, weer al mijn gegevens doorgegeven, nieuwe afspraak gepland, wat denk je, staat de installateur toch op de door mij voorgestelde datum die ik dus via internet heb gedaan voor de deur. Ik maar weer gebeld, want straks krijg ik dubbele facturen. Zo gek zijn ze ook wel weer!!!
Lekker ongeorganiseerd klerezooitje daar bij dat UPC :}
 
dat de overheid nou niet eens de bezem door de organisatie haalt..... ???

echt bijna elke klant heeft wel slechte ervaringen met ze..
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan