• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Inschakelen bridge-modus

Status
Niet open voor verdere reacties.
R

ruvansin

Beste leden,

Ik heb een vraag over het inschakelen van de bridge-modus van de Ubee EVW-3200. Ik heb vandaag de helpdesk gebeld en gevraagd of de Ubee in bridge-modus gezet kan worden (dus de router en wifi functie uitschakelen, zodat ik mijn eigen router kan gebruiken). De medewerkster zei dat ze dit in orde ging maken en dat ze het gesprek moest beëindigen, omdat de vaste lijn er ook even af zou gaan. Hierna heb ik een tijdje zitten wachten, maar er is nog niks veranderd.

Mijn vraag is nu: hoelang duurt het voordat het in orde is? De Ubee geeft namelijk nog steeds een wifi signaal. Moet ik zelf nog iets doen om het werkend te krijgen

Alvast bedankt,

Ruvansin
 
Dit had binnen 10 minuten klaar kunnen zijn. Mijn voorbeeld: gebeld met servicedesk met de vraag de Cisco modem/router in bridgemode te zetten. Kreeg de vraag wat mijn 06 nummer was na het doorgeven van mijn NAW gegevens zodat ze mij terug konden bellen. Teruggebeld op 06 nummer, of ik bij het modem stond, reboot van modem en klaar. Alles bij elkaar nog geen 10 minuten werk. Moet erbij zeggen dat ik op een avond heb gebeld om 21:50. Zeer vlot en correct afgehandeld.

ik zou nog een keer bellen. Zelf hoef je niets te doen, niets anders dan je eigen router aansluiten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan