inloggen met chromebook op ziggo hotspot lukt niet

coned

Forum Gebruiker
Berichten
5
Als ik wil inloggen op een hotspot lukt dit niet. hoe herken ik een hotspot in mijn lijst met netwerken om mij daarop in te loggen? Ik heb mij op 'Ziggo'proberen in te loggen maar kreeg deze melding:
Ik heb overigens wel het juiste wachtwoord gebruikt. Het schijnt wel een zakelijk netwerk te zijn een andere vond ik niet. Wie kan mij een advies geven?
DSC03391.JPG
 
Op je eigen hotspot kun je niet inloggen. (In elk geval bij de default router instellingen)
 
Ik stond buiten het bereik van mijn router op een parkeerterrein. Ik heb nu op aanraden van FreeWillie de EAP instelling op PEAP gezet maar dat gaf geen resultaat. Nog steeds geen verbinding!?
 
maar je gebruikt wel goede inlog gegevens !!!.
Schermafdruk 2020-01-03 12.51.35.png

en niet te vergeten in je account wifi spots aan
Schermafdruk 2020-01-03 12.54.57.png
 
Ja, ik heb alles ingesteld zoals het stappenplan voorschrijft, gebruikersnaam, wachtwoord en heb de wifispots ook op 'aan' gezet. Ik denk dat ik misschien niet het juiste netwerk heb aangekozen, ik heb er een met de naam; 'ziggo' gebruikt maar daar die staat op WPA & WPA2 zakelijk. Is dat het probleem misschien?
ziggo-hotspot.png

Ik woon in de stad Groningen.
ziggo-hotspot.png
 
Het is ook "WPA2 zakelijk" Soms wordt ook de Engelse term "wpa2 enterprise" gebruikt. Dit is een inlogmethode met een verschillende accountnaam en wachtwoord per gebruiker.

Op sommige systemen moet je eerst een rootcertificaat downloaden en installeren. Op andere systemen kun je instellen om elk certificaat te accepteren. Maar misschien gebruikt Ziggo tegenwoordig een standaard voorgeïnstallerd rootcertificaat. Als dat nog nodig is, zal het wel duidelijk op de ziggo pagina staan.
 
Terug
Bovenaan