• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

ik mis items in VOD

  • Onderwerp starter Onderwerp starter hiephoi
  • Startdatum Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
H

hiephoi

volgens de Ziggo site zijn er via vod o.a. documentaires van Louis Theroux beschikbaar maar ik kan ze nergens vinden. Toch zouden ze bij AiE extra gratis beschikbaar moeten zijn. Zien jullie ze?
 
Ik heb ze vorige week nog zien staan onder nieuw toegevoegd. Probeer het eens met de zoekfunctie, dat gaat een stuk sneller dan doelloos rondhannessen.
 
Toch zouden ze bij AiE extra gratis beschikbaar moeten zijn. Zien jullie ze?

AiE Extra wil niet zeggen dat je Tv abo ook Extra is. Alle AiE abo vormen zijn in combinatie met Tv Standaard.
Weet je zeker dat je Tv abo Extra hebt?
 
Ja, dat weet ik zeker, ik heb ook een aantal van die documentaires enige tijd geleden al bekeken. Nu staan ze er echt niet meer, ook niet via de zoekfunctie. Ik heb al eenherinstallatie van itv gedaan maar dat hielp niet. Zal ik de cisco resetten?
 
Zowel op de website als in de app staan de afleveringen niet meer vermeld. In de nieuwe itv portal is met veel zoekwerk de aflevering over Las Vegas nog te achterhalen/bekijken.
 
Als ik in het zoekveld “ther” invul worden er 7 films van Louis Theroux gevonden.
 
Hier het hele lijstje met z'n films bij On Demand. Als je doorklikt blijkt het dat de meeste films pas vanaf 15 januari beschikbaar komen. Geen idee waarom ze bij het ITV2.0-platform wel worden gevonden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan