• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ik kan geen DATALIMIET meer zien....!

B

Bubbaman

Met alle goede bedoelingen ten spijt: Is er op dit forum nu helemaal niets anders meer te doen dan over datalimieten, datalimieten en nog eens datalimieten???
Langzamerhand begin ik te geloven dat dit forum een frustratiecontainer is geworden voor iedereen die zich "genomen" voelt door een al dan niet bestaande datalimiet. Nou ben ik geen heilig boontje, maar in de bijna 8 jaar dat ik Chello gebruik (privé en zakelijk), heb ik ooit één keertje de 20 GB bereikt; mijn maandelijks gemiddelde ligt bij 2,5 tot 4 GB. Er staan 2 servers en 2 werkstations 24/7 online, inclusief Exchange server, SUS, 2 PPTP VPN-tunnels en 1 IPSEC tunnel. Er wordt nagenoeg constant wel iets over één of meerdere van deze verbindingen gedaan.

Dus rijst bij mij een niet onredelijke vraag: Wat doen jullie toch allemaal om dergelijke hoeveelheden te genereren? Is het uiteindelijk dan geen kip / ei verhaal geworden in de trend van "Ik-heb-de-mogelijkheid-maar-mag-hem-niet-gebruiken-terwijl-ik-er-(schijnbaar)-wel-voor-betaal"? Net zoiets als een Ferrari kopen en op je naad gaan staan dat je wordt gepakt als je met 250 KM/h over de snelweg raast, omdat dat er niet om iedere kilometer een bord staat dat je maar 120 mag?

Ik ben ff zoek, maar wel mijn ei kwijt.
Blijft die kip nog over......

Geen smiley's, emoticons e.d. Omdat het serieus bedoeld is.
 
Oh nee he, weer een topic over die @$@#$#@ datalimiet.
 
René [Mr. Jinx] zei:
Oh nee he, weer een topic over die @$@#$#@ datalimiet.
Nou, mod maar weg dan... Maar dan ook al die anderen!

Ik neem het met een ;)
 
Bubbaman zei:
Nou, mod maar weg dan... Maar dan ook al die anderen!

Ik neem het met een ;)

Dus moet ook jij je ei kwijt in deze container.
Knap dat je al die jaren je datagebruik zo goed hebt bij gehouden.

Dlat kwello tellertje staat er al die jaren nog niet dacht ik, of vergis ik me.

Wat zal het rustig op dit forum worden als UPC de limieten afschaft ::) ::) ;D ;D
 
Gaat er tenminste minder of geen data meer naar en van dit forum !!
;D ;D ;D ;D ;D
 
johnny mnemonic zei:
Dlat kwello tellertje staat er al die jaren nog niet dacht ik, of vergis ik me.
Wie heeft dat ding nodig dan? Is echt niets nieuws, hoor... Ik laat mijn transfers keurig door m'n routers loggen. Nix meters en tellers. Maar dat wisten jullie natuurlijk al lang, anders zou je er niet op reageren!

Maar goed, echt interessante reacties blijven uit, dus ik ga er van uit dat dit topic gesloten kan worden. Heeft tenslotte niets met limieten, FUP, AUP of klagen naar sjello etc te maken, en blijkt dan ook geen interesse op te wekken.
 
in vergelijking met adsl pakketen is het datalimiet gewoon brak... :)

ik heb gewoon behoefte aan meer data klaar . uit.

hoef aan jou geen verantwoording af te leggen wat ik doe met mijn verbinding
 
Ben het wel enigzins met je eens dat er (te)veel geklaagd wordt over de datalimiet.
Maar er zijn toch nog voldoende andere toppics over, die niets met datalimieten te maken hebben, zoals routers, netwerken, etc.
Als je nou eens begint met de chello en upc toppics te vermijden, scheelt je een hoop ergernis. Probeer de fun topics eens, misschien dat je daar wat vrolijker van wordt. Of nog beter, post zelf een grappig bericht, maak je anderen ook nog blij.
 
Nou, goed dan Weet je wat? Ik schrijf me wel uit, en ga mijn tijd en zin beter benutten elders.
Veel klaagplezier nog!
 
Terug
Bovenaan