Ik betaal er anders graag voor, reclamevrije npo1 en npo2.

Sjah

Forum Gebruiker
Berichten
4.151
Digitale TV
  1. Ziggo

Heel tendentieus noemt die dat veel duurder 2 euro per maand, nee wat betalen we nu dan al voor Ziggo 14?
Nou ik wil ns kijken hoeveel mensen het wel overhebben voor npo reclamevrij, daar ben ik er 1 van.
 
Is gewoon achterlijk dat isp's gedwongen worden door regering om meer temoeten gaan betalen, ja moeten want isp kan niet zeggen die zender willen we niet.

Ik zou als ik een ziggo of zo was gewoon npo1/2/3 lekker op zwart zetten mocht het zover komen, en dan maar naar een rechter stappen des noods tot hoogst recht in eu.
 
Oww tot het Luxemburgs/EU Gerechtshof gaan ze vast, geld is er wel, echter zie ik dat niet opschortend werken.
 
Je betaalt nu al ongeveer 1,50 per maand voor de NPO... namelijk een beetje via de fiscus en het andere beetje via je ISP.. iets meer als je ook NLziet/NPO Plus hebt.
De NPO doet voor alsof extra betalen hard nodig is... dat is echter niet het geval.
De NPO is voor het budget veel en veel te groot + dat er veel te veel onzin zenders zoals op TV gebied als Radio gebied van de NPO actief zijn.
Ook kan de NPO bezuinigen op bijvoorbeeld de salariskosten, veel minder reisprogramma's maken.
Ik zie namelijk dat als je daarop bezuinigd.. de NPO makkelijk aan die gelden komt en de NPO verdient al een beetje aan RTL.. deze bieden bijvoorbeeld programma's als Kinderen geen bezwaar aan.. dus de NPO zou ook op die manier kunnen cashen.
Tot slot is Ziggo, maar ook KPN etc al meer dan voldoende kwijt aan de NPO en kunnen providers als Ziggo/KPN etc kunnen niet zeggen tegen de NPO; Dan plempen we jullie UIT het pakket.
Dat is namelijk weer tegen de wet.. dus Ziggo eisen meer te dokken vind ik persoonlijk een no-go area.

@Devil-Strike.net Ziggo mag dat wettelijk gezien niet doen.. NPO op zwart zetten.
 
Dingen als met Floortje de wereld over, verwacht ik sowieso van dat het weggaat als npo 3 eraf moet, en daarnaast hebben de Belgen al een veel beter programma met Reizen Waes. Nee dat er bezuinigd moet worden, mee eensch, maar die muur van " verkeerd principe" zie ik als jammer.
 
Laatst bewerkt:
Oww, een a la carte iets lijkt mij ook prima, als ik dan enkel 1 en 2 en nog iets van 12 zender kies, en dat anderen dan npo links laten liggen, mij best.
 
Nee,maarja de Sint leeft nog, evenals zijn knecht waarvan de kleur onbekend is.
 
Terug
Bovenaan