• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

iHDR-5200C, storing door beeldflikkeringen

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

menno47

Humax iHDR-5200C, storing door beeldflikkeringen

Beeld wordt telkens onderbroken door flikkeringen met sneeuw. Dit komt voor op alle zenders en tevens bij opgenomen programma’s. Zelfs als ik de PVR opnieuw installeer naar de fabrieksinstellingen worden al bij het installatieproces de flikkeringen vertoond. Mijn Samsung TV met CI plusmodule ingeschakeld zonder dat de PVR is ingeschakeld (antennekabel wel doorgelust), vertoont dan deze storing niet. Het ligt dus echt aan de PVR. Zou dit een ernstig defect kunnen zijn ? Ik heb deze PVR vanaf half november 2013 in het kader van de welbekende Ziggo actie Alles in 1 met een 2 jaarscontract (€ 49,--, 1e 2 jaar huur, daarna eigendom).
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Het zou ook een hdmi probleem kunnen zijn (kabel/tv/pvr)
Of de video resolutie die niet compatible is met je tv.

Probeer eens of het uitmaakt als je met de vformat toets deze wijzigt.
Of probeer eens een hdmi computermonitor aan te sluiten of een andere tv als test. Of je tv via scart iv hdmi. Misschien kun je uitvinden of het een pvr probleem is of een tv probleem, of hdmi kabel, of toch een (vformat) instelling.
Als de pvr echt defect is heb je 2 jaar garantie.
 
Bedankt voor je tip, ik heb de HDMI kabel gecontroleerd en hier bleek het euvel in te zitten. Inmiddels had ik ook al contact met de helpdesk gehad en die zoue een verzendsticker sturen om de PVR ter reparatie aan te bieden, maar dat hoeft dus gelukkig niet meer.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan