• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

iHDR-5200C en home cinema

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

b.lucas

Ik heb pas een iHDR 5200C in gebruik genomen. Hij is met een hdmi kabel met mijn home cinema verbonden. Nu wil het geval dat ik een dvd heb afgespeeld en na afloop wilde overschakelen naar tv. Dit lukt niet met de afstandsbediening van de iHDR :?::?:. Ik had nog mijn oude afstandsbediening van de tv nog en daar ik wel op source drukken en zodoende HDMI2 selecteren voor tv scherm. Zie ik iets over het hoofd. (op die van de iHDR staat oo source maar alleen voor scart'
groeten Bernard
 
Met de Humax afstandsbediening kun je niet je TV bedienen, tenzij je hem daarvoor programeert. Je DVD speler schakelt de TV automatisch over als deze op SCART (of HDMI1) zit, maar de TV gaat nooit automatisch terug naar HDMI2.

Normaliter worden alle (HD) bronnen via de receiver aangesloten, en moet je de bron kiezen via de afstandsbediening van de receiver (tenzij de DVD via SCART is aangesloten).
 
Bedankt Erwin voor je reactie. Met de Humax afstandsbediening kan ik geluukig wel de tv bedienen. Alles lukt maar ik blijf wel met probleem zitten
dat ik mijn oude tv afstandsbediening moet bewaren om weer over te schakelen via source op HDMI2=TV. Mocht je nog een tip weten dan hoor ik het graag.

groeten Bernard
 
Om deze problemen te omzeilen zou ik een Harmony AB van Logitech aanschaffen waarmee je al deze apparatuur kunt bedienen, bevalt mij erg goed.
 
Liep jij,Menno, dan ook tegen mijn probleem op. Wat is de prijs van de Harmony AB?
groeten
Bernard
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan