Hunt.....en dan niets...

  • Onderwerp starter marcelio
  • Startdatum
M

marcelio

Hoi,

net zo'n digital pakket gekregen. STC 3000 met een aparte modem (jammer dat ie niet dezelfde modem kan gebruiken als chello maar goed). Alles aangesloten, blijft dan ding een eeuwigheid op hunt...f1...f2... etc staan. Klantenservice gebeld....zou komen door een te grote afstand tussen de modem en de wandcontactdoos. Welja, dus ik alles verplaatst tot praktisch in die WCD, kortere kabels gebruikt, maar geen verschil.

Ik zie dat het pc/activity lampje van de modem geel is en ik weet van die moterola van chello dat ie dan niet gaat werken. Morge bel ik weer met die gasten, maar mocht iemand een goede tip hebben dan hoor ik het graag (en niet over kabels wisselen want ik gebruik nu alleen de kabels die bij geleverd zijn).

rgds Marcelio
 
Zelfde bij mij: twee dingen waren fout... de wandcontactdoos en een aanpassing i.v.m. de installatiie van chello ooit in volgens mij 1930 :-). De oplossing was toen een monteur laten langskomen en binnen tien minuten zat de digitale decode goed te hunten. Grap was wel dat ik na de hunt nog kon bellen omdat ze ide inlogprocedure voor het aanmelden hadden veranderd zonder dat in de docs mee te geven. B.t.w. de service van UPC was perfect vandaar dat ik ben ETM ben.

Succes en eerlijk waar, de dienstverlening van UPC was echt perfect... (vanavond belden ze nog of alles naar wens was, dat is wel eens anders geweest)
 
Terug
Bovenaan