• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

humax start zomaar opnieuw op

Status
Niet open voor verdere reacties.
R

rightone

Probeerde van de week een aantal keer via de Humax een verbinding te laten maken met de computer zodra ik verbinding probeer te maken krijg ik "verbinden" en dan gaat de humax decoder ineens opnieuw opstarten en gebeurd er verder niets en dit gebeurd elke keer als ik het probeer, wat gaat er mis heb alles bekabeld via de Ziggo modem en sitecom router de i-tv werkt prima dus hij heeft wel een ip-adres en zoals boven vermeldt herkent hij de computer wel!
 
Probeerde van de week een aantal keer via de Humax een verbinding te laten maken met de computer zodra ik verbinding probeer te maken krijg ik "verbinden" en dan gaat de humax decoder ineens opnieuw opstarten en gebeurd er verder niets en dit gebeurd elke keer als ik het probeer, wat gaat er mis heb alles bekabeld via de ziggo modem en sitecom router de i-tv werkt prima dus hij heeft wel een ip-adres en zoals boven vermeldt herkent hij de computer wel!

Als er een Twonky DLNA server aktief is, zie # 48
https://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=42569&page=5
 
ten eerste als ik het al heb draaien hoe weet ik als er een twonky-server draait want heb zoiets niet geinstalleerd dus ik neem aan dat ik deze dan niet heb??
 
ten eerste als ik het al heb draaien hoe weet ik als er een twonky-server draait want heb zoiets niet geinstalleerd dus ik neem aan dat ik deze dan niet heb??

Om op de Humax verbinding te maken met een PC kies je: Media + Netwerk
Dan zie je "Verbinding...".
Er moet op de PC dan wel een DLNA server aktief zijn.
Zo niet: "Er is geen server gevonden."

Het is bij DLNA problemen wel handig als men vertelt om welk systeem het gaat, en welke DLNA server wordt gebruikt.
Ik begrijp dat er PC's zijn waarop Twonky al geïnstalleerd is.
 
Ik heb hetzelfde probleem:

Ik kies Media en dan Netwerk
Dan zie ik heel even de PC's en Mediaplayer die verbonden zijn met ons thuisnetwerk.

Zodra ik naar een van de PC's toe loop en op OK druk, herstart de Humax.

Wat kan de oorzaak zijn en hoe los ik het op?
 
Het probleem lijkt bij mij nu opgelost :pompom:

Ik heb alles wat maar op netwerksoftware en mediaserver lijkt van mijn PC verwijderd:
- PowerDVD 12
- Junos Pulse
- Serviio (getest n.a.v. van tip op dit forum, maar hielp niet)

Deze fix gedraaid:
https://support.microsoft.com/mats/windows_media_player_diagnostic/nl

Thuisgroep overal verwijderd.
Nieuwe thuisgroep gemaakt en iedereen weer lid gemaakt.

Videos map gedeeld via geavanceerd delen.

Nu lukt het me om een Divx die op mijn PC in de bibliotheek Videos staat af te spelen op de Humax. Jippie!

Mensen bedankt voor het meedenken. En bovenstaande kan misschien anderen met dit probleem helpen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan