Humax kapot

Arch

Forum Gebruiker
Berichten
5
Hoi,

Ik heb jaren geleden een media speler gekocht (humax) van Ziggo maar nu is deze kapot gegaan wat een keer gaat gebeuren uiteraard maar nu wil ik graag weten of een nieuwe mediabox kan krijgen (bruikleen)?

Ik heb nog een mediabox (van de slaapkamer van mn dochter naar beneden gehaald, een humax ihdr 5200) zodat ik toch nog tv kan kijken maar dus mn kinderen boven niks meer hebben en geld om wat nieuws te kopen (100% afgekeurd) is niet aanwezig.

De laatste mediabox heb ik 2,5 jr geleden ongeveer bij mn abonnementswijziging gekregen, nu heb ik afgelopen jaar mn abbo gewijzigd (november) en kan dus niks wijzigen zonder extra kosten maar de vraag is of ik dus wel een andere kan krijgen (bruikleen) zonder kosten want zo ongeveer alles wat je doet of wilt bij ziggo willen ze geld voor hebben??
 
Van Ziggo krijg je echt geen nieuwe . Voor ca. 50 euri koop je op marktplaats een tweedehands 5200c.
Als het even kan, zou ik de Humax zeker niet (laten) vervangen door die draak van een mediabox.
 
Laatst bewerkt:
Daarom geef ik het ook allemaal aan hierboven, o.a ik ben 100% afgekeurd en centen zijn dus totaal niet aanwezig om ook maar iets te kunnen kopen!
Ik ben al bij ziggo zolang ze bestaan (vrij lang dus al), nooit ergens om gevraagd of geklaagd oid nu weet ik niet of ze ook nog iets uit coulance doen daarom plaats ik het hier ook om informatie en/of ervaringen te vragen van gebruikers.
 
Als je tegen Ziggo zegt dat je een oude analoge TV hebt en door de omschakeling naar digitaal (door Ziggo) niet meer kunt kijken, misschien kun je dan nog gratis het kleine broertje v.d Humax lospeuteren, de Humax 5500c, zie hier.
 
Als je Facebook hebt, kijk op je lokale Facebook groepen. Waar ze spullen aanbieden gratis. Vaak worden die Humaxboxen gratis weggegeven.

Wat is er met de Humaxbox? Misschien is het iets simpels dat ie toch weer aan de praat kan.
 
Nee ik heb geen facebook ook niet gehad hahaha
Die gaat continue aan en uit maar is ook al een jaar of 10 oud ongeveer dus ja, heeft zn tijd wel gehad denk ik
 
Nu opeens 10 jaar, eerst was het 2.5 jaar.

Zoek op YouTube eens op hoe je dat ding schoonmaakt van binnen. Het kan helpen, het kan niet help.
Nu doet die ook niks, it might be worth a shot
 
Van Ziggo krijg je echt geen nieuwe . Voor ca. 50 euri koop je op marktplaats een tweedehands 5200c.
Als het even kan, zou ik de Humax zeker niet (laten) vervangen door die draak van een mediabox.
De Next is zeker geen draak van een box, maar alleen die krijg je alleen bij bepaalde abo’s.
 
Zei ik dat dan? Ik bedoel natuurlijk de XL, want TS wil sowieso niet aan een duurder abonnement voor de Next.
 
Laatst bewerkt:
Het lijkt me erg onwaarschijnlijk dat je geen 50 euro kunt missen om een 2e hands box te kopen, ik begrijp dat je 'm liever gratis wilt maar daarvoor moet je Ziggo bellen en smeken. Of iemand moet zin hebben om zíjn box weg te geven maar ik zou er niet op rekenen.
 
Terug
Bovenaan