HUMAX IRHD-5550C Minidecoder

ajaciedje

Forum Gebruiker
Berichten
116
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Mijn vraag betreft het volgende,binnenkort word bij ons analoge tv uitgeschakeld.Nu is de humax irdeto ir-fox c,op de slaapkamer kapot,kan ik nu bv de HUMAX IRHD-5550C Minidecoder ,in zijn plaats zetten?Kan ik dan toch nog de ongecodeerde zenders hier mee ontvangen?Alvast bedankt voor de te nemen moeite.
 
Als de tv op de slaapkamer een hdmi aansluiting heeft wel.
De irhd 5550c, die juist gemaakt is voor de ontvangst van de ongecodeerde zenders, heeft namelijk geen scartaansluiting.

 
Thnx aan beide voor jullie hulp,dat word bestellen dus,en weer verder kijken:6
 
Rond de 60 Euro.... Ik hoop dat je weet dat je bij Ziggo een gratis (kosteloos in bruikleen) DVB-C kastje kan bestellen dat precies hetzelfde doet als die humax irhd 5550c. https://www.ziggo.nl/klantenservice/televisie-radio/digitale-tv/kijken/digitale-ontvanger-kiezen

DVB-C.jpg
 
Laatst bewerkt:
Thnx voor je tip Dynabite,maar het is voor mijn schoonmoeder,en die heeft geen all in one pakket.Zodoende kan ik alleen maar 1 decoder kopen voor haar.;)
 
Het enigste verschil tussen de Humax 5500 en het leenkastje van Ziggo is dat de Humax 5500 wel kan opnemen met een portable harde schijf en het leenkastje kan dat niet.
 
Terug
Bovenaan