• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Humax gaat spontaan uit en start weer op. Wat is het probleem?

Status
Niet open voor verdere reacties.
I

itje

Goedendag,

Wij hebben in februari een humax 5200 gekocht. Sinds enkele weken valt deze zomaar opeens soms uit. De ene keer staat de teletekst op, de andere keer zijn we gewoon tv aan het kijken, weer een andere keer staat de radio aan. Het is ook niet dat het na een bepaalde tijd gebeurt. Hij valt uit en start meteen weer opnieuw op.

Weet iemand van jullie wat er aan de hand kan zijn? Is hij soms nu al defect?

Alvast bedankt voor het meedenken.

Ilona.
 
Terug naar de winkel (hopelijk geen Media-Markt), laten nakijken want valt nog steeds onder garantie.
 
Hoezo (hopelijk geen Media-Markt)
Verkopers die verschillende informatie verstrekking, onderdelen die niet meer te koop zijn (bij o.a. BCC wel verkrijgbaar), product niet goed = geen geld terug maar tegoedbon, levering niet volgens afspraak, product in verpakking al met de nodige beschadigingen, opdringen verkoop voor extra garantie.
Genoeg zo.....
ono.gif
 
Te warm wordt hij zeker niet want hij staat in een soort open lade met voldoende ruimte. Kabels heb ik gecontroleerd, alles zat vast.
Vanmorgen ging hij zelfs binnen 10 minuten uit. Gisteravond binnen het uur 2x. Tijdens opnames doet hij het ook hebben we ontdekt. De humax geeft dan aan dat er een stroomstoring is geweest.

Hebben hem bij Ziggo gekocht. Ga vanmiddag maar eens bellen. Want zo te zien is het in elk geval geen storing die vaak voor komt.

Ilona.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan