• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Humax 5200c op afstand instellen voor opnemen?

  • Onderwerp starter guido3bier
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
G

guido3bier

Weet iemand of het al mogelijk is om op afstand (bijvoorbeeld via smartphone of tablet) je humax 5200c in te stellen voor opnames?
Mozilla/5.0 (Linux; Android 4.3; nl-nl; SAMSUNG GT-I9505 Build/JSS15J) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Version/1.5 Chrome/28.0.1500.94 Mobile Safari/537.36
 
Bij de mediabox van UPC bestaat deze mogelijkheid inderdaad, en ik heb gehoord dat het in België bij bepaalde aanbieders ook kan, maar de Humax kun je helaas niet op afstand programmeren. Of misschien: nog niet. Wanneer anderen die optie wel bieden, kan ik mij voorstellen dat Humax deze op enig moment toevoegt. Dat zou waarschijnlijk zelfs met een software-update moeten kunnen, al is dan natuurlijk wel vereist dat de netwerkverbinding ook actief blijft als hij in standby staat...

Misschien zou je Humax eens kunnen mailen met de vraag of ze deze feature kunnen toevoegen. Ik denk dat het onder gebruikers wel gewild is, en als er maar genoeg vraag naar is... wie weet!
 
Ik zou dat ook wel willen, ik had een paar jaar geleden een Kiss Videorecorder en die kon dat ook al via internet...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan