humax 5200 mogelijkheid iso te mounten en mediaspeler

Status
Niet open voor verdere reacties.

niels_vlaar

Forum Gebruiker
Berichten
57
Beste forumleden,

Vandaag heb ik mijn humax 5200 ingesteld als mediaplayer en mijn synology nas hier via een netwerkkabel op aangesloten. Dit werkt allemaal goed maar ik wil graag weten welke media bestanden de humax ondersteund en waarom. Nu denkt u waarschijnlijk waarom :?: hier bedoel ik mee waarom ondersteund hij niet meer media types is dit software of hardware gerelateerd. Is het bijvoorbeeld mogelijk om met een software update dit uit te breiden zo ja waarom doen ze dat dan niet? Tevens vraag ik mij af of het mogelijk is om een iso mounter in de software in te bouwen zodat hij iso files kan afspelen. Want als dit met software te realiseren is wordt de humax helemaal een topapparaat wat het natuurlijk na ook al is maar het kan altijd beter.
 

xahmol

Forum Gebruiker
Berichten
6.626
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Antwoord is nee, nee en nee.

De Humax is ook niet bedoeld als mediaspeler, het is echt een bonusfunctionaliteit met de meest Spartaanse opties.

Zou zeggen, koop er een mediaspeler bij. Die hoeven echt niet duur te zijn en hebben veel meer mogelijkheden.
 
Topicstarter
Topicstarter
N

niels_vlaar

Forum Gebruiker
Berichten
57
Sorry is dit niet erg kort door de bocht nee nee nee.:wink:

Betekent dit dat het hardware matig en software matig niet mogelijk is om meer bestanden af te spelen. Als het aan de hardware ligt dan is het met de software niet op te lossen maar vaak is hardware matig meer mogelijk maar is de software nog niet geschikt gemaakt.

Bestandsformaten nee nee nee ken ik niet :-P welke kan hij wel afspelen?

Dat het geen mediaspeler is weet ik ook wel maar het zou toch mooi zijn als je hem er wel voor kan gebruiken. Nu gebruik ik mijn laptop met hdmi die kan alles afspelen maar toch minder handig als zo met je afstandbediening. Aangezien ik op mijn laptop nieuwe codes kan instaleren is dit op de humax mischien ook wel mogelijk door de fabrikant.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan