• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

hulp nodig instellingen, melding iTV-004

Status
Niet open voor verdere reacties.
R

rochfan

Modem: Cisco EPC3925
Devolo wifi hoofdkastje via utp in Cisco modem
Devolo wifi plug in woonkamer
Netgear switch vangt wifi signaal op.
Humax 5200c op Netgear switch via cat 6 utp kabel

Ik heb nu bij het cisco modem het devolo mac adres ingevoerd en vast ip adres gegeven en toegevoegd bij dmz. Moet ik de Netgear switch ook ergens toevoegen?
Hoe koppel ik Humax 5200c?
Ik heb Nu lan op handmatig
Bij gateway ipadres van devolo toegevoegd en bij dns 212.54.35.25
Humax zegt netwerk verbonden maar geeft iTV-004 melding
Mozilla/5.0 (Linux; Android 4.3; nl-nl; SAMSUNG GT-I9505 Build/JSS15J) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Version/1.5 Chrome/28.0.1500.94 Mobile Safari/537.36
 
Sinds wanneer is de devolo een router ?
eh..heb er echt geen verstand van. Daarom vraag ik ook om hulp.. :-s
Mozilla/5.0 (Linux; Android 4.3; nl-nl; SAMSUNG GT-I9505 Build/JSS15J) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Version/1.5 Chrome/28.0.1500.94 Mobile Safari/537.36
 
Gewoon de humax ip adres e.d. automatisch laten verkrijgen moet werken.
 
Gewoon de humax ip adres e.d. automatisch laten verkrijgen moet werken.
dat werkt niet. Humax zet dan gateway op allemaal nullen en zegt geen verbinding
Mozilla/5.0 (Linux; Android 4.3; nl-nl; SAMSUNG GT-I9505 Build/JSS15J) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Version/1.5 Chrome/28.0.1500.94 Mobile Safari/537.36
 
Welke type devolo en netgear heb je, dan kan ik de handleidingen eens gaan lezen ...
 
Welke type devolo en netgear heb je, dan kan ik de handleidingen eens gaan lezen ...
NETGEAR GS105 5-POORTS GIGABIT SWITCH
en
Devolo dlan 500 wifi starterset
Mozilla/5.0 (Linux; Android 4.3; nl-nl; SAMSUNG GT-I9505 Build/JSS15J) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Version/1.5 Chrome/28.0.1500.94 Mobile Safari/537.36
 
Je schrijft "de netgear switch vangt wifi op".
Maar dat kan de netgear helemaal niet ...

Ik neem aan dat je e.e.a. zo verbonden hebt ?

Ziggo modem ---> utp kabel --> devolo 1 --> lichtnet --> devolo 2 --> utpkabel --> netgear -- utp kabel --> humax

???
In die opstelling speelt wifi totaal geen rol of ben je het niet met me eens ?
 
Je schrijft "de netgear switch vangt wifi op".
Maar dat kan de netgear helemaal niet ...

Ik neem aan dat je e.e.a. zo verbonden hebt ?

Ziggo modem ---> utp kabel --> devolo 1 --> lichtnet --> devolo 2 --> utpkabel --> netgear -- utp kabel --> humax

???
In die opstelling speelt wifi totaal geen rol of ben je het niet met me eens ?
Excuus, ja klopt geen gebruik van wifi.
Mozilla/5.0 (Linux; Android 4.3; nl-nl; SAMSUNG GT-I9505 Build/JSS15J) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Version/1.5 Chrome/28.0.1500.94 Mobile Safari/537.36
 
Ok, dan MOET je humax gewoon een IP adres krijgen van de cisco.
- Je kunt eens proberen of een laptop/PC op de netgear aangesloten wel een ip adres krijgt. Zo niet is er wat met de kabels of de devolo mis.
- Als dat wel gaat, zet dan de humax eens terug naar fabrieks instellingen
- Krijgt hij dan nog geen ip adres, verdenk dan de kabel tussen humax en netgear
- Probeer ook eens de humax direct op de devolo aan te sluiten
- Als laatste : sleep je humax naar de cisco, sluit hem daar rechtstreeks op aan en kijk of hij een ip adres krijgt
- Als allerlaatste : bel de ziggo helpdesk dat het ding geen ip adres krijgt

BTW: Haal die devolo Ip adres en dmz weg, dat is nergens voor nodig en reset de cisco eerst.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan