• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Hulp bij digi telefoon

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Webchefje
  • Startdatum Startdatum
W

Webchefje

Vanaf vrijdag heb ik een nieuwe modem gekregen + dect telefoon van Chello. Ik heb Chello Easy. Nu heb ik het voor elkaar gekregen dat ik wel internet via deze modem heb maar het lampje van lijn 2 telefoon blijft maar knipperen. Geen kiestoon en kan dus ook niet bellen. Lijn 1 knippert af en toe. Ik kan dus nog steeds niet bellen. Aanmelden bij voip.chello.nl heb ik al vaker gedaan. De instalatie die in het boekje staat klopt dus voor geen meter. Want daar staat niets over deze site in. Ik heb afgelopen week al 18 minuten met chello gebeld via mijn mobiel (prepay) kosten 14 euro's... Helaas is het daarmee niet opgelost.. Wie heeft voor mij DE oplossing? Hoe kan ik mijn telefonie werkende krijgen, en waarom knipperen de lamjes??
 
Hallo, haal de stroom er even vanaf meestal lukt dat bij ons in elk geval. Wij hebben last als je gebeld wordt dat de ander na ca. 5 minuten je stem vrijwel niet meer hoor (hoop trillingen) en een andere keer is dat pas na een half uur.
Sterkte
Cock
 
Terug
Bovenaan