Horizon media box en MyPrime

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

jocola

Op dit moment heb ik het Ziggo AIE basispakket (40/4) van € 45,95 p.m. , maar ik zou graag t.z.t. gebruik willen maken van een Horizon mediabox, omdat deze voor mij meer mogelijkheden biedt dan mijn huidige oude Humax 5200, maar ik heb totaal GEEN behoefte aan het pakket MyPrime. Deze door mij gewenste optie zal mijn maandbedrag door het Horizon mediabox huurbedrag van € 5,- p.m. dus verhogen van € 45,95 naar € 50,95 p.m. Mijn vraag is : Is deze optie mogelijk of is men verplicht bij het aanschaffen van een Horizon mediabox verplicht MyPrime er bij te nemen ??
 

Boxie

Forum Gebruiker
Berichten
245
Als je de horizon wilt hebben, dan word je pakket aangepast.
Je gaat dan naar Connect Start + Play Complete, daar zit My Prime inbegrepen.
Deze samenstelling kost dan 55.95 euro pm.
 
Topicstarter
Topicstarter
J

jocola

Als je de horizon wilt hebben, dan word je pakket aangepast.
Je gaat dan naar Connect Start + Play Complete, daar zit My Prime inbegrepen.
Deze samenstelling kost dan 55.95 euro pm.
Dus ik wordt verplicht om € 5,- p.m.extra te betalen voor iets wat ik NIET wil hebben. ?? Op de Ziggo Community kreeg ik het antwoord van iemand dat MyPrime gratis is !!
Ik ben best bereid € 5,- voor de huur van de Horizon te betalen, maar geen € 10,- voor een verplicht ?? pakket waar ik in principe nooit gebruik van zal maken. Als dit zo is dan blijft er voor mij maar een optie over. Bij de oude Humax 5200 blijven en t.z.t een nieuwe aanschaffen als reserve mocht de oude de geest gaan geven.
 
A

ACoster

Nou..ik heb niet gezegd dat MyPrime gratis is. Echter als je een pakket afneemt waar de Horizonbox in zit, krijg je ook MyPrime. Volgens mij zitten die 2 aan elkaar gekoppeld.

Jij hebt het over 5 euro huur, maar dat is de huur die je betaald als je een EXTRA horizonbox neemt, dan moet je al een (hoofd)Horizonbox hebben.

Het komt er dus op neer dat als je graag een Horizonbox wil, dit je 10 euro in de maand extra gaat kosten. En je bent niks verplicht, je kan het huidige pakket gewoon behouden.
 

Boxie

Forum Gebruiker
Berichten
245
maar voor 4 euro meer kan je de internetsnelheid verhogen...kan interessant zijn.
Ik heb het zo gedaan, internetsnelheid verhoogt naar 120Mbit kost 10 euro meer, maar er is nu een korting van 3 maanden dus uiteindelijk kost die verhoging mij 72 euro op jaarbasis, maar binnenkort gooi ik HBO eraf scheelt weer 7.75 euro pm ( was actie ) en na verloop van tijd als mijn cisco het begeeft stap ik over naar de horizon, die mij dan 4 euro pm kost.
Dan doet het niet zo'n pijn.....:wink:
 

migroen

Forum Gebruiker
Berichten
1.481
Deze zitten aan elkaar gekoppeld dus Horizon zonder MyPrime gaat hem niet worden. Hou ook rekening met 29,95 activatiekosten als je het abbo omzet zonder dat je het internet verhoogt. Alleen dat hoef je deze niet te betalen en krijg je 3x voor 39,95 euro.

Zelf heb ik voor 1 jaar mijn abbo verhoogt. Met de diensten die ik afneem kwam ik uiteindelijk per maand 0,45 cent goedkoper uit.

Maar dit is per persoon anders.

Je kan natuurlijk ook Ziggo bellen en vragen om een aanbod. Bevalt deze niet vraag je naar de afdeling opzeggingen en krijg je soms de dingen ineens wel voor elkaar.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan