Horizon Go app te gebruiken voor oude Ziggo abonnees

Status
Niet open voor verdere reacties.

Nohara

Forum Gebruiker
Berichten
517
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Zojuist de Horizon Go app gedownload om te kijken hoe die app eruit ziet (veel UPC klanten zijn, lees ik, zeer tevreden) en tot mijn verbazing kan ik gewoon inloggen met mijn Ziggo inloggegevens.

Ik kan nog niet oordelen of de app stabieler is (bij de Ziggo app gebeurt het wel eens dat de video vast loopt), maar het aanbod aan bekijkbare zenders is wel een stuk beter. Ook HBO, Sport1, Film1 en Fox Sports zijn via de app te bekijken. Een stuk handiger, want nu heb ik 5 verschillende apps, waar ik heel vaak opnieuw moet inloggen.

Van mij mag het UPC label van de Horizon app veranderen in Ziggo en de huidige Ziggo app stilletjes verdwijnen.

Ik zou zeggen, ben je een tablet kijker, probeer het uit, nu het nog kan!

Edit: werkt in mijn geval op een iPad 2 met iOS 7.1.2 en iPhone 6 + iPad Air 2 met iOS 8.3.

Via Windows, OS X of Linux is Silverlight nodig.

Edit2: Film1 heeft er nooit in gestaan, denk ik. Gisteren vlug overheen gekeken en ik dacht ook Film1 te hebben gezien, maar gisteravond enkel alle normale kanalen en Sport1, Fox Sports en HBO, dus ik zal het wel verkeerd hebben gezien.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Volgens mij had ik gelezen dat de upc app gebruikt zal worden ook voor Ziggoklanten. Ik kan nu inderdaad ook inloggen op horizon.tv
 
Ah, ja, ik heb nog even gezocht, maar kon er niets over vinden. Horizon Go werkt landelijk (en wereldwijd via een proxy), nu kan ik volgens mij enkel thuis de Ziggo app gebruiken.
 
Lijkt goed te werken, incl extra zenderpaketten.
 
En het werkt op mijn geroote s4, dit integenstelling tot de Ziggo app!
 
Helaas hier kan ik dus nog niet inloggen met de gegevens van mijn Ziggo-account of moet er nog wat anders worden ingevuld ?
 
En het werkt op mijn geroote s4, dit integenstelling tot de Ziggo app!

Werkt hier op mijn Chinese Jiayu G4S ook in tegenstelling tot de Ziggo app. De Ziggo app geeft iets van een melding dat er geen origineel onaangepast besturingssysteem op geïnstalleerd is. Klopt ook wel gedeeltelijk omdat het toestel met root geleverd wordt die je aan en uit kan zetten.

Ze hebben de toegang tot deze apps nog niet zo heel lang geleden toegevoegd want ik heb vorige week ook gekeken of het al werkende was voor Ziggo abonnees maar toen werd mijn Ziggo log-in nog niet geaccepteerd.
 
Sinds de grote update van de Ziggo TVapp werkte deze op geen enkel Apple device meer,
De Horizon App werkt direct!

Bedankt voor de tip:thumb up:
 
Helaas hier kan ik dus nog niet inloggen met de gegevens van mijn Ziggo-account of moet er nog wat anders worden ingevuld ?

Weet je zeker dat je het juist hebt ingevuld? Het gaat om dezelfde inlog gegevens als het inloggen bij 'Mijn Ziggo', dus zonder @ziggo.nl.
 
Er is een onbekend probleem opgetreden. Probeer het straks nogmaals.


hier werkt hij ook niet! :(

Edit:

Als het werkt: EINDELIJK VIA DE PC TV KIJKEN!!! :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan