• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Hoogste topverdiener van Nederland bij Ziggo

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hier nog een paar tips om de inkomens van de topmanagers bij Ziggo verder op te schroeven door het bedrijf zoveel mogelijk uit te melken:
- abonnementstarieven fors opschroeven
- investeringen uitbannen
- middenkader verwijderen
- duur vast personeel zoveel mogelijk eruit werken
- alleen met hoog opgeleide goedkope losse krachten werken
- verantwoordelijkheden zoveel mogelijk bij het laagste personeel neerleggen
- zoveel mogelijk onderdelen van Ziggo los verkopen
- opbouwen van zoveel mogelijk krediet bij banken
- bonus systeem fors uitbouwen, maar alleen voor het topmanagement
- service naar de klanten toe tot een minimum beperken
 
Let wel, dit bedrag is bruto, een heel groot gedeelte vloeit rechtstreeks in de staatskas, in de vorm van belasting. Als bijvoorbeeld 450 mensen gezamenlijk dat bedrag verdienen, dan betalen ze nog niet bij benadering samen de belasting die de Ziggo man betaalt. Er moeten nog veel meer van die groot verdieners zijn, dat is goed voor de staatskas, dus ook voor ons.
 
"Maar dat is geen probleem, want de dieren komen niets tekort, verzekert Thijs." :cool:
 
Ja en, is er wat mis mee dan.

Veel. Om te beginnen moet je die topverdieners van de buis weren. b.v door alle voetbalwedstrijden te boycotten waar spelers in zitten boven de balkenende norm.

Dan kunnen we ook eindelijk weer gezellig tv kijken naar eerlijke amateur wedstrijden.

Maar zolang we massaal naar dergelijke grootverdieners kijken, en er vaak bewondering voor hebben, moeten we ook niet klagen over die grootverdieners die minder in de spotlight staan.
 
Nog zo'n topverdiener: Messi. Deze verdient ook 15 miljoen zoals de Ziggo topman. Maar nu niet éénmalig, maar elk jaar.
Erger nog: ondanks dit riante salaris probeert deze topverdiener de belasting nog op te lichten. Zo iemand moet direct ontslagen worden en moet zeker geen publieke verdiensten krijgen zoals speler van het jaar. Gewoon boycotten die wedstrijden met die topverdieners. Alleen zo kun je met daadkracht laten zien dat je tegen topsalarissen bent.

(... Ik ben bang dat de gemiddelde Nederlander helemaal geen echt probleem met topverdieners heeft en zelfs juicht als zo iemand presteert waar hij voor betaald wordt....)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan