• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Homepage en Chello Service instellingen

Status
Niet open voor verdere reacties.
P

Posthumus

Hallo,

Ik vind het nogal raar dat de gebruikersnaam achteraan een homepage komt, dit vraagt vlgs mij om Spam. Daarom wilde ik een andere e-mailadres aanmaken, maar ik weet niet of bij de aliassen ook webruimte zit. Ook lukt het me niet om bij de instellingen te komen van chello service.  Nu moet ik er wel bij vertellen dat ik zelf geen chello-abonnee ben, maar ik maak een homepage voor mijn zus, die geen verstand van dit soort zaken heeft.
Ik ga via My Service naar Chello service en als ik dan op Chello service klik, dan krijg ik steeds: Kan de pagina niet weergeven. Wie kan mij hierbij helpen? Moet ik ergens inloggen?

BVHD
Martha
 
volgens mij laat de service alleen ip-adressen door die uit het eigen chello netwerk komen. bij je zus kun je dus waarschijnlijk wel inloggen. :P

tweaker
 
Daar was ik al bang voor, maar zij zegt dat het haar ook niet lukte.
Zal haar nog eens vragen.
 
Maar is het wel zo dat er bij de e-mailalliassen ook webruimte is?
Als dit niet zo is dan hoeft ze ook geen e-mailallias aan te maken.
 
Chello ziet webruimte voor een homepage als iets anders als email ruimte.
Je hebt dus (bij classic) 10MB homepage ruimte en 10 MB email ruimte. De aliassen maken gewoon gebruik van dezelfde emailruimte.
Sinds kort kun je meerdere echte emailadressen aanmaken (tijdelijk uitgeschakeld ivm problemen), maar die krijgen dus ook alleen email ruimte, geen homepageruimte.

Bij chello is je homepage en je hoofd emailadres altijd gekoppeld aan je gebruikersnaam (is je complete echte naam) en dat vraagt dus idd om spam. Daar valt helaas niets aan te veranderen.
Er is door users vaak genoeg gevraagd aan chello om die koppeling van beide zaken aan je gebruikersnaam (echte naam) los te laten, maar tot nu toe zonder succes.

Om deze reden maak ik zelf tot nu toe ook geen gebruik van mijn homepage.

Je kunt het gedeeltelijk omzeilen door een domain name aan te maken bij DotTK of iets dergelijks.
 
Gelukkig dat er iemand is, die het ermee eens is om gebruikersnaam niet aan je homepagennaam te koppelen. Ik vind dat erg stom namelijk.
Kunnen we dit nogmaals aankaarten bij Chello?
Ik zal eenskijken hoe dat bij DotTk zit.
Ik wil mijn zus niet opzadelen met allemaal Spam.
Daar zit niemand op te wachten toch?

Hartelijk dank voor je reactie Johnny54
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan