• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

@home over Netwerk

T

Toimas

Ik heb hulp nodig !!
hoe moet k mijn internet verbinding delen over het netwerk met @home (kheb het nieuwe modem) kwil het delen over 6 pc's :)
alleen weet k niet hoe !! please help me door me een mailtje met uitleg te sturen ofzo MzzLs ToMaS!
 
ja ik begrijp dat deze site voor chello members is maar mensen van @home zijn te dom om te weten hoe t moet dus d8 maybe dat mensen die chello hebbe me zouden willen helpen..?? maar als dat niet het geval is houd het op .. :( ???
 
MasterMind zei:
ja ik begrijp dat deze site voor chello members is maar mensen van @home zijn te dom om te weten hoe t moet dus d8 maybe dat mensen die chello hebbe me zouden willen helpen..?? maar als dat niet het geval is houd het het .. :( ???
hohoho, begrijp me niet verkeerd ;)
we willen je wel helpen hoor. maar klik op de volgende link, als je daar niet wijzer van wordt kan je hier gewoon vragen stellen hoor. Houd er rekening mee dat @home misschien andere poorten blokkeert oid. Wij kunnen je daarom niet voor 100% helpen ;)
https://chelloo.nl/tips/netwerk.html
 
Je moet ten eerste zorgen dat je netwerk goed functioneert.
Daarna installeer je Internet Delen op de PC waar het internet binnenkomt.
Start nu op alle client PC's de wizard thuisnetwerk en kies op een gegeven moment voor "Deze PC heeft toegang tot internet via een andere PC in het netwerk"ofzo.

Als je geluk hebt werkt het dan.

Hier staat een uitgebreide uitleg https://www.spikecity.net/internet2_delen.htm
 
Terug
Bovenaan