• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Hoge Raad, Wakker Worden !!!!

  • Onderwerp starter Anonymous
  • Startdatum
A

Anonymous

>:D UPC, Goed voor z'n topmensen. Ik neem aan dat iedere rechtgeaarde "fan" van upc hierover gelezen heeft vandaag (of op het nieuws gehoord). Nu hoop ik ECHT, dat ICH de zaak bij de Hoge Raad wint ! Als er met het geld van obligatie- en aandeelhouders ZO moet worden gerotzooid, terwijl men een herfinanciering wil, omdat ze (upc) zo slecht er voor staat, dan verdient upc alleen nog maar de "hakbijl" Als de Hoge Raad ICH in het ongelijk stelt, wordt ik ook maar beroepsoplichter; dat schijnt beter te verdienen dan 12 uur per dag in de it sector werken.. :}
 
tja, voorlopig houden ze het alweer een paar jaartjes uit met slechte (na)service e.d.
kijk nou in omg. A'dam, alle abonnees worden gecheckt, of ze echt wel het aantal daadwerkelijk aangesloten abbo's hebben als dat ze zeggen, je kan wel zeggen ik heb bv 1 mljn aansluitingen, ok, maar hoeveel ervan gebruiken(betalen voor) die aansluiting dan ook echt?omdat ze anders die toezeggingen niet krijgen.
doen ze natuurlijk om de top te kunnen betalen.
Maar zeg nou zelf, is dat niet in elk bedrijf zo?
veel te hoge lonen e.d. omdat ze zogezegd de beste "topmensen" hebben en die niet kwijt willen, maar toch nog steeds niet voor een goed lopend bedrijf kunnen zorgen...????
 
Terug
Bovenaan