• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Hoeveel heb jij al gedownload en met wel A.B.O

  • Onderwerp starter fastpeter
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
F

fastpeter

Hallo,

De vraag is hier hoeveel heb je gedownload.vermeld je gevens dan hier onder zo dat we zicht hebben wat dus geoorloofd is voor een ieder, dus niet dat ze dadelijk zeggen bij chello light b.v 50 gb is te veel , terwijl classic dit wel mag b.v en ze je weer naar een duurder abo willen zetten.

De gegevens

Plaats: jouw plaats (b.v brabant !)
Abo, dus Light,classic, Plus
Aantal GB gemeten op chello site (duurt een dag verwerking dus na 03:00 nacht's wordt alles van de dag er voor erbij geteld)


Mijn geval nu 2-3-05

Brabant
Chello Plus
5,1 Gb

zo kunnen we weer gezamelijk zien wat redelijk blijkt maar lep op doe nu geen ruige opgaves of ga onodig downloaden op het record te hebben gewoon doen net als normaal.
 
Alles onder de 10,40,80 bij light, classic en plus hoef je natuurlijk dan niet te vermelden .... tenzij je toch mailtjes krijgt van chello.
 
Wat hier denk ik de bedoeling is kijken wat chello nog acceptable vind 400GB? 800GB? Lijkt me interessanter aan 't eind van de maand trouwens ???
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan