• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

hoe weet je welk soort abbonement je hebt ?

Status
Niet open voor verdere reacties.
F

FASEMC

Misschien een beetje domme vraag maar ik weet het dus echt niet. Het is nu wel enigzins van belang omdat ik vanmiddag mijn opzegging van chello de deur uit heb gedaan nadat ik nu al 2 weken 's middags thuis kom en mijn oranje lampje weer vrolijk knippert. Ik heb al een jaar of 4 chello nu nadat ik over "moest" komen omdat mijn vorige isp ( bArt ) er mee ophield. Ik ging er vanaf uit dat ik een opzegtermijn van een kalendermaand had en aangezien ik nu net iets te laat was heb ik dus aangegeven dat het vanaf 1 aug afgelopen moet zijn. Nu las ik net in een andere thread dat je soms nog de resterende  kalendermaanden moet betalen. Er wordt maandelijks 50 euro van mijn rekening geincasseerd, houdt dat in dat ik geen jaarcontact heb ??

Iemand een idee ?

Thnx

FASE MC
 
Je hebt nu chello classic. De verschillende abbonementsvormen hebben ze volgens mij nog geen 4 jaar, maar het feit dat je 50 euri betaalt zegt al genoeg. Volgens mij heb je nu ook geen jaarcontract meer, omdat je alleen het eerste en misschien soms zelfs de eerste twee jaar aan chello vastzit. Of je de rest van het jaar nog moet betalen weet ik niet maar ik denk van niet, omdat je niet meer aan ze vastzit.

haje MK
 
Ik meen me te herinneren dat er een opzechtermijn van 3 maanden is. Zeker weet ik dit niet, je zult het in jouw voorwaarden moeten lezen.
 
Opzegtermijn is 1 kalendermaand bij Chello als je jaarcontract voorbij is....
 
Jij hebt chello classic en je kan gewoon opzeggen (kalendermaand), het feit dat je 50 euro betaald is omdat ook je abbo voor upc tv in de rekening is toegevoegd.
 
UPC tv?

Volgens mij zit dit niet bij de abbonement van Chello Classic.
Classic is € 50,- en ik betaal nog wat geld aan de kabelexploitant (in mijn geval Eneco)
voor de tv
 
eg waar? ik dacht dat er alleen chello is in gebieden waar ook upc de macht heeft over onze tv zenders, maar nu je het zegt, toen ik classic had betaalde ik volgens mij rond de 60 euro maar dan met tv inbegrepen, ik kan het helaas niet goed meer herinneren.
 
Nee, UPC-TV zit er inderdaad bij mij niet bij, dat gaat via de eneco. Hoezo, betaal jij minder voor je classic abbo jason ? 't is bij mij geloof ik 49,94 p/m. Ben blij dat ik er af kan, ik ga over naar speedxs. Kan wel niet ongelimiteerd van de nieuwsgroepen downen daar, maja, bij chello duurt het ook 2 weken voordat je geposte berichtje in de groep belandt, als het al aankomt. Verder ben ik beetje aan het goochelen met php en dat kan bij chello ook weer niet...

Thx voor de info all

Only 58 days till speedxs....al chello wil meewerken dan :'(
 
FASEMC zei:
Kan wel niet ongelimiteerd van de nieuwsgroepen downen daar

Goed nieuws dan.
Het kan binnenkort wel, ze zijn er mee bezig. 512kBit/sec max, maar wel ongelimiteerd.
Ik geloof dat nieuwe klanten er al recht op hebben :)
 
omg, could there be any better news.

btw ik neem aan dat chello wel een bevestiging gaat sturen naar aanleiding van mijn opzegging..........ja toch ??
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan