Hoe tijdelijk zijn de "tijdelijke bonuszenders"...

R

remivisie

...Is de vraag waar ik geen duidelijkheid over kan krijgen.

Is het tijdelijk in de zin van " neem nu een abbo,dan krijg je deze zender als bonus,als je later beslist niet meer" of "Deze zenders zijn voor iedere "extra" klant,maar werken een paar maanden"

Of anders;Hoelang blijf ik als extra klant deze zenders nog ontvangen?
 

Endir

Forum Gebruiker
Berichten
203
Al ten tijde van de oude Motorola-box was er een los bonuspack, wat iedereen standaard kreeg.
Er zijn iig geen plannen bekend om de zenders los te gaan koppelen van het extra channel pack.

Je krijgt ze en je houdt ze ook tot UPC besluit er een apart pakket van te maken, het is niet zo dat ze na een paar maanden automatisch uit je pakket gehaald worden.
 

Triple_NL

Quality Member
Berichten
1.858
Internet
  1. KPN
Digitale TV
  1. KPN
wat ik er destijds van begrepen heb is dat de kanalen die onder de tijdelijke bonuszenders onder voorwaarden op de satliet zitten ( de zenders zijn gewoon zo ver ik weet namelijk satelliet kanalen omgezet naar de frequentie zodat je mediabox er mee kan werken)
Ze zijn niet officieel free to air ( okay okay sattelite) en ze zijn niet gegarandeerd op de sattelite die beschikbaar zijn en vallen onder de contracten die UPC heeft.

UPC kan deze vrijvertaald alleen maar leveren als de huidige situatie zo is , denk dat meespeelt bij de tijdelijke bonuszenders....
 
Topicstarter
Topicstarter
R

remivisie

Ik schop hem maar weer eens naar boven. Wellicht dat een UPC medewerker er toevallig meer van weet? Hoelang kan ik nog gratis gebruik maken van die tijdelijke zenders (vooral skynews) en als tweede vraag, komen die zenders als ze niet meer gratis zijn terug in een los betaal pakket ?
 
A

arjand

Ik heb de extra channel pack, en ik vind dat die zenders er gewoon in horen. Zoals Foxnews vind ik wel de moeite waard.
 
Bovenaan