De nieuwe site is gelanceerd! Ziggo Gebruikersforum is vanaf nu het Provider Forum. Bekijk de aankondiging.

Hoe stel ik de downgrade van de mb xl (vh) Horizon zo lang mogelijk uit en liefst af, zodat ik toch mijn opnames kan afkijken? UPD

Vraag

K.s.V...

Forum Gebruiker
Berichten
16
Ook nu, net als met het niet meer doorgeven van de radiozenders wil Ziggo de destructieve downgrade zonder enige gerichte kennisgeving, die wel toegezegd was, mij door de strot duwen, met gevolg dat mijn opnames gewist worden en dus niet meer afkijkbaar zijn. Hebben jullie wellicht tips hoe dit zolang mogelijk uit te stellen en liefst helemaal af te stellen. Het bizarre is dat ik de box nog niet eens aangezet had, en dus het updatescherm autonoom verscheen en mogelijk zonder tijdige reactie zelfstartend zou kunnen zijn. Ik lees het graag.

@Franz mij er bij neer leggen ligt niet in de aard van dit beestje, ik ben toch geen lam.
@fdboer inmiddels alle bekabeling er af gehaald nadat er weer aangedrongen werd op de vermaledijde destructieve update, maar die box wil daarna toch nog updaten als ik hem aanzet en ben een beetje bevreesd dat die dat als nog gaat doen via WiFi van het losse modem, dat ik nog niet kan loskoppelen omdat mijn alternatief nog niet volledig operationeel (is maandag wel het geval, hoop ik).

Ziggo gaat sowieso mij als klant moeten missen. De brief waarin mij tussen de regels medegedeeld werd dat ik mijn vaste IP-adres zou kwijtraken en daar € 3,38 (ex. btw) meer voor mocht gaan betalen was al de druppel die de emmer deed overlopen.

nieuwe tips om het e.e.a. te rekken nog steeds van harte welkom (sowieso dank fdboer, ms is het afdoende).
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
K

K.s.V...

Forum Gebruiker
Berichten
16
Neem de dag en gaat er lekker voor zitten. Zo lang je die box hebt kun je nog afspelen toch?
Nou ja, niet meer dus. heeft kennelijk echt een retour nodig. Ga het nu even tijdelijk om de blijkbaar effectieve blokkade heen proberen te leiden, want dat CS1004 scherm begint ook te vervelen, net als het wachten. Dus als iemand meer info heeft wanneer ik retour wel zal moeten toestaan en wanneer het zonder kan, van harte welkom.
 
Bovenaan