• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Hoe moet ik opnemen?

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

jpostma

Sinds een paar dagen heb ik een Humax in huis. Het opnemen lukt helaas niet. Als ik naar de EPG guide ga en programma selecteer om op te nemen dan komt deze netjes in de timer pagina te staan. Als vervolgens het tijdstip is aangebroken dan wordt er niet opgenomen en verdwijnt hij uit de timer pagina. Heeft iemand een idee wat ik verkeerd doe? Of ligt het aan het apparaat?
 
Je selecteert een programma in de guide en drukt dan op OK of REC en dan nogmaals op OK

Weet je zeker dat je daarbij opnemen en niet herinneren hebt gekozen.

Als je inderdaad opnemen hebt gekozen en er wordt echt niets opgenomen dan functioneert je humax niet goed en moet je hem omruilen.
 
Opname moet ook lukken als je op de Rode REC knop drukt, test dit even uit.
Dan weet je in ieder geval of de HDD functioneert.

Even kijken of er de laatste V1.0029 op staat. Probeer harde Fabrieksinstellingen reset en persoonlijke instellingen opnieuw instellen.
Zet in ieder geval de beide energiebesparingen op UIT, deze staan standaard AAN.
De Humax start dan snel op, geen opname fouten en of andere bugs.

Stel ook je Netwerk in dit heb je nodif om ITV/VOD te kunnen ontvangen.

Gerard
 
Bedankt voor de reacties. De energie besparing heb ik eruit gehaald en de stekker erin en eruit getrokken. Dit heeft geholpen. Ik kreeg direct bij video een lijst met 'opnames' te zien. Allemaal mislukte opnames. Als ik de opname wou starten kreeg ik de melding 'Onbekende fout' of iets dergelijks. Opnemen gaat nu ook goed. Deze kan ik nu wel afspelen bij video. Bedankt voor jullie reacties.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan